Těšnovice - Bojkovice 2:1 (0:1)

28.03.2022 10:29
TJ Těšnovice - SK Bojkovice 2:1 (0:1)
Góly: Mrázek, Brázdil
Sestava: Zavadil F. - Pluhař, Mrázek, Šilinger, Hrabal - Malát, Brázdil, Urubek, Černý - Mršťák - Janoštík
(střídali: Suchánek, Bernatík)
Do Těšnovic dnes zavítal soupeř z Bojkovice, který na podzim v prvním utkáním sezóny vypráskal tým Těšnovic rozdíl třídy 6:2. Těšnovice tak měli dnes co vracet, navíc zápas byl zároveň vzájemným bojem o třetí místo v tabulce.
Vstup do zápasu bohužel nepřinesl příliš líbivý fotbal. Oba týmy se trápili jak herně, tak především soustředěním na všechno ostatní, jen ne na hru samotnou. Po domácí chybě v obranné fázi jsme darovali soupeři penaltu, kterou Vacula bezproblémově proměnil. První světlejší okamžik předvedl na konci prvního poločasu Janoštík, který utekl v brejku, byl faulován a vybojoval penaltu. Na tu se postavil Mršťák, který bohužel neproměnil. Víc zajímavého se v prvním poločase už neodehrálo.
V kabině domácích si vzal o poločase motivační průplach žaludku trenér Šilinger, který byl nejspíš slyšet až v Bařicích. To však evidentně zabralo a do druhého poločasu nastoupil úplně jiný tým. Hned ve 48 min. umístil po standartní situaci odražený balón "skoro" po zemi k tyči Mrázek. To domácí nakoplo a po mnohem povedenějším druhém poločase vyvrcholilo vítězným gólem Brázdila v 88 minutě, po chytře zahrané standartní situaci, kdy krásnou křečovitou pumelenicí nedal brankáři žádnou šanci. V 90 minutě ještě mohl pojistit Bernatík, který "těsně" minul. Tým domácích už výsledek udržel a pojistil si tak náskok na třetím místě tabulky.
Příští neděli nás čeká další těžký soupeř a to leader této soutěže Osvětimany. Začátek zápasu v 15:30. Přijďte nás podpořit a my se pokusíme obrat soupeře o jeho první body. Doposud Osvětimany ze 14 zápasů 14 zvítězili. Žádná série ale netrvá věčně ✌️