Žáci po penaltách úspěšní na horké půdě v Rymicích

10.09.2012 11:09

TJ Rymice - TJ Těšnovice st.žáci 2:3 na penalty.

Branky: Kováč, Kovaříková – Dočkal 2, Miškovský,

Žáci odcestovali v něděli ráno do Rymic v plné síle. S odhodláním vyhrát a prodat skvělou tréninkovou morálku.

Po celé utkání se hrál na poměry žákovského okresního fotbalu, velmi pěkný zápas. Hosté lépe kombinovali dostávali se víc k zakončení, ale v cestě za první brankou jim stál vynikající výkon domácí brankáře. I na druhé straně se hostující Smolinka snažil držet nulu na svém kontě.

Do druhého poločasu vtrhli hosté jako živel. Jejich aktivitu a snahu zúročil brankou Dočkal. Domácí se dostali do hry zejména po prostřídání na straně hostí. Domácí využili odpočinku starších hráčů a otočili výsledek dvěma slepenými góly. Hosté po obdržených brankách chvilku tápali, ale s blížícím se koncem utkání si Těšnovice vytvořili tlak a odměnou jim byl po faulu na Tůmu pokutový kop z něhož Dočkal vyrovnal. Utkání slušela remíza, ale v této soutěži se po remíze kopou pokutové kopy. Hned v první sérii uspěl hostující Dočkal a až do poslední páté série byl jediným uspěným střelcem, když v poslední možný okamžik domácí vyrovnali. Následné kopy se jeli na tzv. náhlou smrt. Pevné nervy prokázal v 8. sérii Miškovský a následně chycenou střelou brankář Smolinka.

„Kluci pracují na tréninku skvěle a je to vidět i v zápasech. Máme z nich s Martinem velkou radost. Dneska hodně bojovali a skvělé utkání odehrál na pravém beku Pavel Holan. Nestratil za celé utkání jediný míč podporoval útok.“ Ohodnotil utkání trenér Benedikt

Těšnovic: Smolinka  - P.Holan, L. Dvořák, Dočkal – Miškovský, Konečný, J.Holan – Tůma. Střídajicí: Letfus T., Letfus A., Pecina P., Pecina J, Majkrič

 

Další zápasy SKUPINY: Zdounky – Žalkovice 2:3 pen., Lučan, Ptáček – Kojetský, vl., nehl., Břest – Žeranovice 4:1 (1:1), Huňa, Miklík, Janovský, Šálek – Hubík, Zlobice – Chvalčov 2:14 (1:6), Goldman 2 – Dostalík 7, Dostál 3, Červinka 2, Macůrek 2, Dřínov – Chropyně 1:12 (1:5), Matics – R. Podaný 8, Vysoužil 2, Zaoral, Fridrich.