Béčko ztratilo tři body v Lubné v poslední minutě

08.10.2012 11:10

TJ Sokol Lubná B – TJ Těšnovice B 3:3 (1:1)

Branky: Loučka, Kovařík, Ševčík – Hrabal, Bartoněk, Dřímal

Sestava Těšnovic: Simerský - Rozsypal, Stavinoha,Štěpánů, Vrána - Svoboda, Musil, Bartoněk, Dvořák - Hrabal ( 60. Kolaja ), Dřímal ( 85. Benedikt )

Malé derby se hrálo za krásného počásí a na skvěle nachystanem hřišti. Hosté přijeli k utkání jen s 11 hráči a během poločasu jena lavečce doplnil po zranění se vracející Kolaja a nemocný trenér Benedikt.

Domácí vstoupili do utkání aktivněji, ale pozorná obrana Těšnovic je nepouštěla na dostřel. Domácí těžili hodně z dobré hry Běťáka jenž na levé straně často přečísloval hostující řady. Když už se domácí dostali  ke střele na branku tak bud šla nad a nebo do náruče Simerského. Lubná se dostala do vedení z pokutového kopu nařízeném za ruku kapitána Vrány. Kdyby se tato situace stala na začátku sezony, pravděpodobně by skončilo utkání debaklem. Ovšem v sobotu byli na hřišti bojovné Těšnovice. Díky bojovnosti se i hosté dostali k penaltě. Domácí brankář v soboují podrazil Dvořáka a Hrabal zkušeně čekajíc na pohyb brankáře penaltu proměnil. Vyrovnáno bylo pěhem pěti minut.

Druhý poločas začal náporem Těšnovic ovšem neurdilo se a tak domácí trestali když se trefil Kovařík. Ovšem i na tento gol našli hosté okamžitou odpověd. Dvě minuty po inkasovanem golu si naběhl do vápna Bartoněk a prostřel domácího brankáře. Lubná se utápěla v nepřesnostech. Jedné takové využil Svoboda jenž napolovině obral obránce o míč a běžel sám na domácího brankáře k jeho smůle ho chytli křeče a byl dostižen. Skluzující domácí obránce ovšem míč nadrazil jen do výšky kde míč ideálně trefil dobíhají Dřímal a vymetl šibenici domácí branky. Těšnovice pozorně bránili snahu domácíh o vyrovnání. Když už to vypadalo že Těšnovice odvezou tři body, podařilo se domácím štastně dát po rohu branku. Ihned po brance ukončil sudí Tříska utkání. V jehož závěru zcela nelogicky ukázal 2x nastavení. Nejprve dvě minuty, jenž se dali pochopit, ovšem další minuta opravdu opodstatnění nemá. Nedá se a jediná pravdu chybka v zápase stála Těšnovice tři body a posun v tabulce

Ostatní výsledky: Skaštice B – Rataje 6:2 (3:1), Uličný 2, Sova 2, Konečník 2 – Vacl, Avramov, Kroměříž B – Kyselovice B 12:0 (8:0), Janoštík 5, Ferko 2, D. Menšík 2, Steiner, Kubík, Frkal, Zlobice – Zborovice B 0:6 (0:2), Šprňa 3, Janča, Judas, Setinský, Litenčice – Bezměrov 4:1 (3:0), Dutka 2, Raclavský, Majta – Večerka, Bařice – Počenice 3:2 (0:1), R. Černý 2, Večerka – Barnet, vl., Zářičí B – Kvasice B 1:2 (0:1), Blažek – Dohorák, Halamíček, Dřínov – Šelešovice nehl.