Bitva s Otrokovicemi body nepřinesla

09.06.2014 05:40

Viktoria Otrokovice - TJ Těšnovice 3:2 ( 1:1 )

B: Bartušek J 2x

Sestava: Valoušek - Slováček, Šojdr, Pluhař, Novotný ( Židlík ) - Petrúsek, Matuška ( Pochylý ) , Bartušek O.,Kunc - Bartušek J., Zikmund ( Pernorio )


V nedělním parném počasí byl donucen trenér Hradil udělat pár změn v sestavě. Mužstvo se vrátilo ke hře na dva útočníky a při absenci Černého dostal letos poprvé od začátku příležitost Zikmund a ne zcela dobře se cítícího Židlíka nahradil Kunc.

Úvod utkání byl pro Těšnovice jako ze sna. Již ve 2.minutě rozehrál trestný kop Šojdr. Jeho střelu domácí brankář pouze vyrazil ke zcela volnému Jirkovi Bartuškovi a ten se již nemýlil. Mladý kolektiv rezervy Otrokovic to ovšem nerozhodilo a stejně jako v zimní přípravě začalo hostující mužstvo přehrávat. Domácí byli přesnější v kombinacích a daleko nebezpečnější v pokutovém území. Těšnovice se osmělovali z dálky ale žádná střela nešla přímo na branku domácího celku.Domacim se ještě před koncem poločasu dočkali zasloužené odměny v podobě vyrovnání.

Druhý poločas byl ze strany Těšnovic ještě horší. Otrokovice hostující celek přehravali a po zasluze se dostali hned z kraje poločasu do vedení. Těsnovicím se ještě povedlo vyrovnat když sudí Kýr po zakroku na Slováčka nařídil pokutový kop. K jeho exekuci se postavil překvapivě Jirka Bartušek nezklamal. Branka trochu vlila život do žil hostům, ale bezhlava snaha o vstřelení se bohužel promítla opačně. Místo zakončení přišla ztráta míče, rychlý brejk zcela nesmyslé vyběhnutí Valouška a třetí branka v síti Těšnovic byla na světě.

Mužstvo v Otrokovicích zklamalo a jen diky shodě vysledku si udrželo naději na historické druhé místo. Rozlučka se rezervou Slavičína musí a bude oslavou našeho týmu a jeho aktivního a pohledneho fotbalu.