Bojovný výkon v Hulíně na tři body nestačil

30.10.2014 05:28

V chladném podzimním počasí náš tým zajížděl do Hulína na zápas proti místní Admiře.Po nevydařených minulých kolech chtělo celé mužstvo za každou cenu bodovat i přesto, že díky změnám a zraněním musela být postavena trochu netypická sestava, kdy například útočník Černý musel nastoupit do stoperské dvojce.Těšnovice chtěli hrát se zabezpečenou obranou, což se jim celý zápas dařilo.

Teprve ve 3. minutě rozběhlí Křížek odcentroval míč pod sebe, kde našel Janoštíka a ten vstřelil gól, 0:1.
Domácí na to měli odpověď v 10. minutě, kdy kopali standartku.První střela šla do zdi, ale odražený míč poslal do sítě Kubo.
Během několika minut padli dvě žluté karty, prvně Janoštík, poté J.Bartušek za faul.
Jiří Bartušek se i pokoušel opět otočit pro svůj tým, ale z velkého úhlu hulínský brankař Hložek chytil.Jen několik minut poté z dálky střílel Chalupa, ale bohužel nad.I Admira měli nějaké šance, prvně hulínský útok šel sám na bránu, ale náš brankař Valoušek míč skvěle pokryl, což zopakol asi na minutu znova.Střelec Janoštík na pomezí vápna, potom co nenašel žádného spoluhráče v lepší pozici z otočky vystřelil, ale těsně nad.Těšnovice se snažili tlačit na soupeře, Chalupa šel sám, těsně před koncovkou mu byl míč vypíchnut.Z toho střílel Janoštík, jehož střela byla zblokována, hned na to J.Bartušek nad.O pár minut posla Žídlík míč do uličky na Janoštíka, jehož střela byla opět zblokována.
Poslední důležitý okamžik první půle bylo, když J.Bartušek vstřelil gól, který nebyl pro velmi sporný offside uznán.O poločase vystřídali oba střelci, z Admiry Kuba nahradil R.Simerský a u TJT pro virózu odstoupil Janoštík a nahradil ho Řehák.as ukazoval 50. minutu a v obraně Těšnovic nastala chyba, kdy obránce poslal Admiru do útoku.Těšnovský brankař rychle vyběhl proti M.Simerskému, ale ten vsítil, 2:1.
Poté nastali dvě střídání krátce za sebou, u TJT Křížka nahradil Petrúsek.U Admiry kapitána Štollu Adamík.
V 75. munutě za faul obdržel žlutou Chalupa.Svou střelou se o vyrovnání pokoušel Petrúsek, ale brankař střelu chytil.Chvilku na to Petrúsek dostal žlutou.85. minuta znamenala dvojí střídání.Admira stáhla Csomora a nasadila Kostova.U TJT nastoupil Malát za Židlíka.
Již v závěru obdržel žlutou kartu O.Bartušek.
 
Rozhodčí:Ambroz, Tříska, Kluďák
 
Sestavy:
Admira Hulín:
Hložek, Štoll(68. Adamík), Janda, Jurášek, Nedbal, Prokop, Kubo(46. Simerský R.), Csomor (85. Kostov ), Simerský M., Šenkyřík, Karamon -Timan, Vajda
 
TJ Těšnovice:
Valoušek, Pochylý, Křížek (66.Petrúsek ), Bartušek O., Židlík(85. Malát), Bartušek J., Chalupa, Černý, Janoštík(46. Řehák ), Novotný, Pluhař - Majkrič, Švec


-- 
Marek Řezníček