Čaj o páté před sezonou

09.08.2019 11:25

Dnes jsme vyzpovídali trenéra mužů před podzimní soutěží.


Hned na úvod trenér Roman Potočný nastínil situaci příchodu v letní přestavce Petra Suchánka ,,Již ke konci minulé sezóny jsem věděl, že Petr Suchánek by se rád vrátil na místo činu, kde již dříve působil.  Jeho příchod určitě zvýší kvalitu týmu a pro tým bude prospěšný, jak moc, to ukáže čas.,, Prozradil a zabrousil tak do detailu další posily Michala Bernatíka ,,Ještě před startem nového ročníku se vrátil Míša Bernatík, který ještě musí dohnat tréninkové manko, ale svými zkušenostmi by mohl být přínosem.,, ohledně dalších posil trenér prozradil, že v plánu bylo přivést ještě dva hráče, ale bohužel nedošlo vždy k dohodě. ,,Další posily již neplánuji, ukáže až podzimní část, jak na tom jsme.,, uzavřel kapitolu nových posil.


Než jsme přešli k samotným ambicím do nové sezóny, vrátili jsme se k postupu po čtyřech letech do 1.B třídy z druhého místa ,,Postup z druhého místa beru jako úspěch, protože ten boj o první příčku minulé sezóny trval doslova až do posledních minut, předvedenou hrou a množstvím bodů co jsme uhráli jsme si to určitě zasloužili.,,  netajil se Potočný, pro kterého je to největši ůspěch v trenérské karieře a sám se významně podílel na postupu, kde mu při ruce byl zkušený trenér, který sbírá zkušenosti  v FC Slovácko a Hanácké Slavii Kroměříž Josef Židlík, alias Capitano gladiator Joe.


A jaké má trenér ambice před začátkem soutěže ? ,,Ty musí být vždycky, jinak by nešel dělat sport, a to na jakékoliv úrovni. Byl bych však rád za střed tabulky, určitě se vyhnout bojům o záchranu. Soupeři jsou pro nás velkou neznámou, stejně jako mi pro ně, takže můžeme jen překvapit,,


Na závěr zazněl komentář ohledně stávajícího kádru, kde Roman Potočný poukázal na to, že s kvalitou týmu je spokojený ,,Se stávajícím kádrem jsem spokojený. Je tu mnoho šikovných hráčů, i zkušených, mohlo by to klapat. Důležité také je, že parta, která se tu utvořila je výborná a fotbalem se baví a chce bavit i fanoušky. Jarní část, to pro nás byla jízda, kterou jsem však v koutku duše i čekal . Všichni jsme si to užili.,,  a pěvně věříme, že jízda bude pokračovat hned v neděli kde se utkáme s týmem Tatran Havřice od 17:00 v mistním ďolíčku.