Chladný a nervózní výkon na zkušené Skaštice nestačil

03.09.2012 08:22

O.Benedikt: Těšnovice – Skaštice 0:3 ( 0:1 )

Do Těšnovic v rámci 4. Kola přijeli fotbalisté Skaštic. Zkušený soupeř, v jehož středu nastupují i hráči s ligovými starty přilákal do Těšnovic velké množství diváků. Utkání bylo i soubojem jedno z nejstarších a nejzkušenějších mužstev proti domácímu velmi mladému mužstvu. Na obou stranách nastoupilo proti sobě několik přátel a tak se i utkání neslo ve sportovním duchu.

Domácí po porážce v Otrokovicích, chtěli doma ukázat, že se jednalo jen o ojedinělý výpadek. Ovšem od začátku zápasu, se na kopačky domácích lepila jak smůla, tak i nervozita. Utkání se odehrávalo spíše ve středu pole a oba brankáři nemuseli řešit žádnou ošemetnější situaci. Do vedení šli hosté. Po rohovém kopu se prosadil na zadní tyči neobsazený Igor Sedlák. Domácí do poločasu nenašli recept na obranu hostí.

Po poločase se obraz hry nezměnil, domácí se snažili, ale z nervózního a nejistého herního projevu nevybředli. Veškeré náznaky akcí domácích skončili špatnou finální přihrávkou nebo v náručí Barcucha. Snahu o vyrovnání domácí ale zaplatili více než krutě a to dvě brankami když se nejprve prosadil Konečník a po něm i Uličný. Domácí se po celé utkání nedostali do vyložené šance a chyběla i přesnější střelba. Dnešní utkání nevyšlo, je to teprve začátek soutěže tudíž hlavy na horu. Mladý celek musí nabírat zkušenosti.

Těšnovic: Valoušek – Novotný , Nehoda, Pluhař, Židlík – Petrůsek ( 52. Chaplupa ), Slováček ( 74. Bernatík Lukáš),Matuška, Suchánek, Kunc ( 66. Malát ) – Bartušek Jiří

Skaštice: Barcuch – Dunda, Janalík, Sehnal (70. T.Motal ), I.Sedlák – Bubla, Kvasnička, Uličný, Frýdl P. – Chorý ( 85. Frýdl I. ), Konečník

Branky : Sedlák I., Konečník, Uličný

Sudí: Šubík, Karlík, Benedikt