Další domácí zaváhání proti Sehradicím

27.04.2015 05:35

Za ideálního fotbalového počasí nastoupili Těšnovice doma proti Sehradicím s cílem potvrdit vítězství ve Slavičíně. V týdnu navíc potěšila mužstvo zpráva o získaném bodu navíc za neoprávněný start hráče Malenovic ve vzájemném utkání na začítku jarních odvet. 

V utkání nemohl trenér silný zrůzných důvodů počítat s Malátem, Křížkem, O. Bartůškem a v poločase musel z důvodu zamestnání střídat Pluhař navíc s lehkým zraněním nastoupili Židlík, Řehák a nemocný Novotný.

Zápas se dá zhodnotit jednou větou. Sehradice zaparkovali autobus a trpělivě čekali na svoji šanci. Domácí hráči byli po většinu utkání na míči lépe kombinovali ovšem jakmile se dostali k velkéu vápnu narazili. Pár propagačních střel nemohlo hostujícího bránkáře nijak vystrašit. Sehradice se do zakončení nijak nehnali a trpělivě čekali na svoji šanci a ta bohužel pro domácí přišla. v 58. minutě podběhl brankář Valoušek centr a hosté se prosadili poprvé. Domácí kouč se poté serií střídání snažil mužstvo nastartovat, ale zase vše končilo před vápnem. V 76.minutě pak po nedůrazu v obraně hosté zvýšili na 2:0. Křečovitá snaha domácího mužstva o změnu stavu byla jálová a tak si Těšnovice opět zkomplikovali sestu za záchranou.

TJ Těšnovice - Sehradice

B:Mikel, Krejčiřík

Rozhodčí: Karlík, Koláček, Navrátil

Těšnovice: Valoušek - Novotný, Pluhař (46. Nehoda), Pochylý M.( 76. Majkrič),Židlík (12. Černý) - Kojetský (70. Pochylý S.), Matuška,Šojdr, Petrůsek, Bartůšek J. - Šafařík ( 65.Řehák)

Sehradice: Kupka - Krejčiřik, Žáček, Zerzan, Sochora, Okénka, Polášek, Zavadil, Mikel, Horáček, Kraváček. Střídali: Čechmánek, Pavliš