Dohrávka nepřinesla vítěznou tečku

15.11.2012 21:45

KOSTELEC U HOLEŠOVA - TJ TĚŠNOVICE 2:0 ( 0:0 )

Sestava: Zavadil - Slováček, Šojdr, Pluhař, Kunc - Pochylý, Židlík - Petrůsek ( Bartušek ), Chalupa, Suchánek ( Novotný ) - Malát ( Nehoda ).

Utkání v Kostelci provází vždy nějáká nepřízeň počasí. Když to není déšt tak je to vítr a ten asistoval i u této dohrávky.

Fotbalová mašinka Těšnovic se rozjížděla pomalinku. Domácí si ovšem nevypracovali žádnou vyloženou a tak se postupně osmělovali hosté. Jejich snahu korunoval střelou do tyče Malát. V další šanci se opět ocitl Malát, ale pálil nazdařbůh nad domácí branku. Těšnovice ovládli první poločas a s nadějí hleděli do půle druhé kdy mohli využít podpory větru.

Druhý poločas byl ovšem tak trochu zklamáním. Domácím evidentně pauza prospěla a ovládali hřiště. Hostujícím hráčům nevycházelo vůbec nic a jen silou vůle drželi vyrovnaný stav na bezgolové plichtě. Když už se zdálo že utkání skončí remízou dali domácí štastnou branku. Trestný kop těšně před Zavadilem tečoval Gerát a poslal domácí do vedení. Hosté poté otevřelio hru a do otevřené obrany dal Gerát pojištovací gól.

Prohra trošku pokazila jinak docela vydařený podzim.