Dva zápasy v týdnu a opět bez porážky

10.03.2014 18:22

Hráči Těšnovic nastoupili ve středu 5.3. v treninkovém utkání proti Zdounkám a díky dvěma brankám Petrúska, Maláta a Jiřího Bartůška zvítězili 4:1. V utkání poprvé nastoupil Francesco Pernorio jenž přichází na hostování z Hanácké Slavie Kroměříž.

V neděli 9.3.2014 nastoupili Těěsnovice v Otrkokovicích proti rezervě místní Viktorii. Hosté přijeli k utkání bez zraněných Černého a Zikmunda, pracovně zaneprázděných Valouška a Švece a chyběl i Kunc jenž v době utkání pobýval mimo uzemí republiky. Domáci Viktoria byla po většinu utkání lepší a Těšnovicím znemožnovala dobrým pohybem dostat se k jejich hře. Hosté se ovšem dostali do vedení když Bártůšek J., využil špatného výkopu domácího brankáře a míč v klidu uklidil do sítě. Domácím se krátce před poločasem podařilo srovnat. A díky několika velmi povedeným zákrokům nestarnoucích Maceji skončil poločas 1:1. Ve druhém poločase se obraz hry neměnil.

Byť naši hráči stále v přípravě neprohráli trenér Hradil je po utkání hodně nespokojený. Naši hráši totiž narazili na so.upeře jenž jim nedal dýchat a bohužel se projevuje týdenní výpadek okolo zrušeného utkání s Rajhradicemi. Všichni přítomní fanoušci Těšnovic ovšem pevně věří,že si jejich hráči vybrali v tomto týdnu hluché období a za 14 dni ve Skašticích předvedou opět hru která je zdobila 

-OB-