Generálka výsledkově nevyšla

17.03.2014 05:30

Kojetín-Koválovice "B" - Těšnovice 2:0 ( 0:0 )

K poslednímu přátelskému utkání před startem jarní části sezóny byli Těšnovice pozvaliny na umělku do Chropyně rezervou Kojetína. Utkání po celou dobu hodně ovlivňoval silný nárazový vítr. Utkání bylo vyrovnané i když chvílemi to vypadalo na jasnou převahu Těšnovic. Vypočítavat všechny šance co měli zejména Těšnovice nemá smysl a tak jen malá rekapitulace: 2x vstřelená branka z těsného ofsajdu a další minimálně 6 tutových šanci. Ovšem jak už několikrát v této probíhající sezóně se nám potvrdilo nedáš dostaneš. V druhém poločase si odbyl obnovenou premiéru v brance Těšnovic Luďa Švec a nebude na tento zápas vzpomínat s lásko. Při malé domů si zahrál na Matůše Kozáčika a míč mu pod nohou proběhl do branky. Druhý gól do hostující sítě padl po zbytečné ztátě na půlce a domácí útočník svoji křižnou střelu opřel o tyč a míč poslal do branky.

Pozitivem utkání je to že Těšnovice v žádnem případě nepropadli jak herně tak i fyzicky a nebýt smůly a skvěle chytajícího brankáře Kojetína mohlo utkání dopadnou jinak. Šance si vytvořit naši hráči dokáží teď už to chce jen klid a přesnost v zakončení.

Sestava: Valoušek ( 46. Švec ) - Novotný, Šojdr, Pluhař, Kunc - Chalupa, Pochylý (60. Židlík ), Matuška (46. Petrůsek),Pernorio (70.Zikmund), Malát - Černý ( 46. Bartůšek ) 

-OB-