I druhý zápas venku skončil nerozhodně

29.04.2013 05:30

Louky - Těšnovice 1:1 ( 0: 0 )

Branka Těšnovic: Pluhař

Sestava: Valoušek - Novotný, Pluhař, Slováček, Kunc ( 78. Šojdr ) - Chalupa, Suchánek, Pochylý ( 65. Černý ), Matuška, Židlík - Bartušek

Na malém hřišti se očekával zápas plný osobních soubojů a po zkušenostech z minulosti i "jakási nepřízeň sudích". Hned na úvod je potřeba říct že trojice sudích odvedla dobrý výkon, jenž přispěl ke klidnému průběhu utkání.

V první poločase byly Těšnovice lepší měli více ze hry ovšem šance zůstali nevyužity. V přestávce trenér Hradil nabádal mužstvo k větší aktivitě a trpělivosti. Ovšem na začátku druhého poločasu to spíše vypadalo, že hráči měli v šatně sluchátka na uších. Nepřesnosti v naší hře měli za následek nervozitu a té domácí využili a potrestali vedoucí brankou. Těšnovice byli v dokonalém útlumu a jejich nervozita se projevovala i velmi hlasitou kritikou mezi sebou. K obratu zavelel zvučný hlas trenéra Hradila, jemuž se hodně nelibilo jak si hráči vše vyčítají. Došlo i na přeskupení řad a do útoku se vytáhli ve vynikájící formě hrající Pluhař. Na jednou bylo hostujících hráčů na hřišti plno. Deset minut před koncem srovnal Pluhař a domácí byli zralí na další to by ovšem v jejich brance nesměl stát Sebera, jemuž domácí mohli děkovat za remízu.

Za týden čeká Těšnovice derby s Lubnou v neděli 16:30 hřiště Hanácké Slavie Kroměříž

Další výsledky:

Lubná – Jaroslavice 0:1 Podéšť, Baťov 1930 – Lužkovice 2:2 Ančinec 2 – Ronza 2, Lukov – Kostelec u Hol. 4:1 M. Teplá, T. Teplý, Dránek, Vítovský – Gerát, Ad. Hulín – Březnice 1:0 Czomor, Skaštice – Tečovice 5:0 Uličný, Chorý 2, Janalík, Frýdl, V. Otrokovice B – Malenovice 2:1 Votava, Sedlář – Rozinec. Z minulého kola: Lužkovice – Lukov 6:1.