Info k mládeži TJ Těšnovice

20.07.2020 21:20

Žáci Těšnovic zahájí přípravu na novou sezónu 27.7.2020 v 17:00 a to na hřišti v Těšnovicích. Trénovat se bude 2x týdně a to pondělí, čtvrtek od 17:00. Starší žáci se budou pod vedením trenéra Ondřeje Benedikta chystat na svoji první sezónu na velkém hřišti. Bohužel to ovšem nebude v soutěžích OFS Kroměříž kde oddíly neprojevili dostatečnou touhu hrát klasický fotbal na celé hřiště. TJ Těšnovice se tedy obrátili na OFS Zlín a tak budeme hrát Okresní přebor starších žáků v okrese Zlín. Bude to znamenat trošku náročnější cestování a více času na cestách. 

Mladší žáci se pod vedením trenéra Davida Zichaly budou chystat na soutěže v rámci OFS Kroměříž a to v Okresním přeboru sk.B. 

Další důležitou informací je že vzhledem k stavebním pracem, jenž probíhají na opravě utrhnutého svahu, je možné přesunití některých treninku starších žáku na hřiště do Bařic. O této změně budou rodiče včas vyrozuměni. Letos i vzhledem k situaci okolo koronaviru jsme se rozhodli nezařadit loni velmi povedené soustředění ( snad za rok ).

Na brzkou shledanou se těší trenérský tým mládeže TJT