Informace z TJT

27.06.2021 23:35


Menší slovo mé osoby, jako předsedy TJT k Vám 


Vážení fanoušci těšnovického fotbalu,



Dlouhá pauza zaviněna kvůli Covid-19 pro nás samozřejmě nebyla příjemná, ale taková je prostě realita a nejsme jediný týmem, který něco takového potkalo. Důležité je, že všichni hráči i členové týmu se vrátili ve zdraví a můžeme se opět připravovat na návrat soutěžních zápasů. 


Minulý víkend naše mládežnická družstva a to jak starší žáci, tak mladší odehrála turnaj o přeborníka OFS Kroměříž. Starší žáci se umístili na krásném druhém místě, což je pasuje na vicemistry okresu. Mladší si také nepočínali vůbec zle s novým trenérem, který do nich štěpuje nový styl. Stačilo to na 6.místo. Je to velká vidina budoucnosti naši mládeže. Mužské družstvo v nedohrané premiérové účasti v 1.A třídě skončilo na 7.místě. 


Nová sezona před nás staví nové výzvy a cíle, takže do podzimních bojů vyšleme A tým opět do 1.A třídy, nově budeme mít dorost a starší žáky. 


A-tým začíná přípravu v úterý 29.června a to mimořádně v Bařicích z důvodu velké regenerace na našem hřiště. Tímto bych chtěl poděkovat oddílu BIVOJ BAŘICE, za jejich pomoc ! První přátelské utkání odehrajeme hned v pátek 2.července a to na hřišti Kvasic s místním FC. V prvním kole poháru se utkáme s FC Kostelec. 


Mým velkým přáním i nadále zůstává, abyste se co nejdříve mohli podívat přímo na fotbalový stánek do Těšnovic. Vaše podpora a atmosféra, nám všem chybí. 


Zavadil Dominik

předseda TJ Těšnovice