Jarní domácí premiéra vítězná

31.03.2014 05:20

Těšnovice - Malenovice 2:0 (1:0) 

Rozhodčí: Horváth - Havlín, Ponížil

Branky: Bartušek Jiři 2x

Sestava Těšnovic: Valoušek - Novotný, Šojdr, Pluhař, Kunc - Chalupa, Pochylý (75. Slováček ), Bartušek O.,Petrúsek (60. Černý ) - Pernorio ( 67.Židlík ), Bartušek J. ( 85. Zikmund )

Sestava Malenovic: Juráň - Zbranek, Votava, Rosinec, Barton, Vichorec, Malota, Torma ( 67. Roubal ), Brázda, Bičan, Struška

Nádherné počasí přilákalo na první jarní utkání do Těšnovic na dvě stovky diváků a ti viděli solidní fotbal na začátku jara.

Domácí byli od začátku lepším mužstvem skvělým pohybem a aktivitou nutili hráče Malenovic k chybám. Chvílemi měl hostující trenér Malota pocit jako by měl na hřišti 11 po zimě ještě spících medvědů. Zejména dvojice domácích útočníků měla velkou chuť do hry. Ve 14 minutě vyslal Kunc Bartůška J., jenž se prosadil v obklíčení 3 hráčů Malenovic a střelou zpoza velkého vápna poslal domácí zaslouženě do vedení. Těšnovice zcela ovládly hru a jen smůla a neklid v zakončení obral Petrúska, Pernoria či Bartuška o branku.

Druhý poločas přinesl zlepšenou hru Malenovic. Domácí začali hrát zbrkle a nedůrazně. Hosté si začali vytvářet šance a to zejména díky nedorozuměním v domácí obraně, které chvílemi působila chaoticky. Valoušek v brance domácích a nedůraz v zakončení Malenovic držel výsledek stále na stejném stavu. V 74. minutě se od rohového praporku protáhl do vápna Chalupa nezištně přihrál volnému Bartuškovi J. a ten tak zvýšil domácí vedení. Tato branka domácí trošku uklidnila a Těšnovice tak získali první tři jarní body.

-OB-