Jen jeden dobrý poločas ke klasické výhře nestačíl

01.09.2014 05:44

Poslední prázdninovou neděli jsme se vydali na zápas do Kostelce u Holešova.Zatažená obloha dávala přímo ideální počasí ke sportu a oba týmy byly povzbuzovány početnou skupunou diváků.

Již ve 4. minutě Pochylý z týmu hostů poslal míč na Janoštíka, který bohužel střílel vedle brány.

10. minuta přinesla nádrehnou kombinaci, kdy Pernorio nahrál Janoštíkovi, který míč dále vyslal na Bartuška, který stál ve vynikající pozici.Bohužel pro Těšnovice výborným zákrokem brankaře skončil míč za bránou.

Nejvetší golová šance, která nebyla proměněna nastala v 18. minutě.Po nahrávce Chalupy střílel Pernorio, bohužel zasáhl pouze tyč.

V dalších minutách padla žlutá karta na starně obou týmu za nedovolené zákroky.

První v 22.minutě ji obdržel hráč Kostelce Hrdil J.Na straně Těšnovic v 26. minutě Novoný.

Další gólovou šanci zařídil Petrúsek, který centroval na Janoštíka, který ovšem z velkého úhlu střílel vedle brány.V 34.minutě se dostal do šance Bartušek, když utekl obráncům, bohužel střela šla opět vedle brány.Domácí tým klasicky vsadil na dlouhé nakopvané míče. Naštěstí pro TJT se jim nepodařilo míč vsítit za brankaře Švece.Za to Janoštíkovi po přesné přihrávce od Kunce se gól povedlo dát.Ve 38. minutě tedy Těšnovice vedli 0:1.

První šance po přestávce na sebe nechala čekat do 58. minuty.Pernorio hlavičkoval míč, domácí brankař střelu zachytil, což vzhledem k offidovému postavé střelce nemuselo tolik mrzet.V 60.minutě bohužel ani tutovou šanci se Kuncovi nepovedlo stav zvýšit.

Poté nastalo střídání, kdy prvně na straně Kostelce Ballnéra vystřídal Hlobil.

Prvné těšnovské střídaní nastalo v 66. minutě, kdy ze hřiště odešel Petrúsek a přišel Židlík.

Druhou žlutou kartu u hostů obdržel Chalupa za rozmluvu s asistentem rozhodčího.

70. mitutě znamenala trestný kop TJT, míč si poslavil Pochylý, pro TJT na neštěstí brankař vyrazil.Srovnání skóre se domácí tým dočkal v 74.minutě, kdy hráč Marek T. při trestném kopu obkop zeď a stav byl 1:1.K oslabení týmu Těšnovic došlo v 75. minutě, kdy po odpískaném faulu svému protiráči oplácel Bartušek a za to si vysloužil červenou kartu.Do konce zápasu jediné zásadní okamžiky bylo střídání u TJT.Prvně v 78. minutě Pernoria nahradil Křížek a v 83. minutě Pochylého Řehák.

Protože utkání skončilo remízově, dle nových pravidel se přistoupilo ke kopání penalt, zde je krátký report z nich, první začali kopat hráči TJT

 

Těšnovice:Janoštík – vedle, Židlík – proměnil, Kunc – vedle, Chalupa proměnil, Šojdr – proměnil, Řehák – proměnil, Pluhař – proměnil Novotný – proměnil

 

Kostelec u Hol.: Kovalda – brankař chytil, Marek T. – proměnil, Marek D. – proměnil, Darebník – proměnil, Hradil M – brankař chytil, Hlobil – proměnil, Hradil J. – proměnil, Přikryl – vedle.

 

Skóre po 8 penaltách bylo 5:6 pro TJT, Těšnovice si tedy dovezli domů 2 body a domící si připsali 1 bod.

 

Sestavy:

Kostelec u Hol.:Bakalík, Hradil J., Kovalda L., Marek T., Přikryl, Gerát, Marek D., Hradil M., Ballnér(63. Hlobil), Darebník, Kovalda M.-Odložilík, Čuzy, Zapletalík

 

Těšnovice:Švec, Pochylý(83. Řehák), Kunc, Bartušek J., Chalupa, Janoštík, Pernorio(78. Křížek), Šojdr, Novotný, Petrúsek(66. Židlík), Pluhař