Kroměřížský exil poprvé Těšnovicím svědčil

24.03.2013 20:36

TJ Těšnovice - Viktoria Otrokovice "B" 3:1 ( 2:1 )

V prvním jarním a velmi mrazivém kole hostili Těšnovice na umělé trávě v Kroměříži rezervu divizní Viktorie Otrokovice. Domácím chyběl Kunc a zraněný Petrůsek, naopak první start od začátku si připsala jediná zimní posila Roman Černý.

Obě muzstva se po celý zápas musela vyrovnat s velmi silným větrem a nepřesným sudím Horváthem. Vzajemnou otukavačku ukončila 21 minuta a přený zásah hostujícího hráče do branky střežené Valouškem. Obdržená branka domácím neublížíla pravě naopak o rychlé vyrovnání se postaral přesnou střelou nestárnoucí ikona Těsnovické kopané Martin Pochylý. Druhou branku domácí přidaldvě minuty před koncem poločasu po skrumáži  na malém vápně Malát.

Ve druhém poločase se očekával nápor hostujícho  mužstva a jeho velká snaha o vyrovnání. Tuto snahu zmrazil hned ze startu druhého poločasu Slováček jenž svůj vylet před branku hostí zakončil brankou.

Těšnovice si vcelku v poklidu dokráčeli pro tři body a v prvním jarním utkání navázali na dobré výsledky z přípravy. A sobotním vítězstvím oplatili Otrokovicím podzimní porážku.

V dalším utkání zajíždí Těšnovice na hřiště nováčka ze Skaštic, jemuž mají také co vracet po domácí tříbrankové nadílce.

Branky: M.Pochylý, Malát, Slováček - Frydrych

Sestava Těšnovic: Valoušek - Novotný, Slováček, Pluhař, Šojdr - Chalupa ( 85. Nehoda ), Matuška, Pochylý ( 73.Židlík ), Suchánek, Malát - R.Černý ( 62.Bartušek )

 

Ostatní zápasy:

Odehrál se pouze zápas v Otrokovicích, kde SK Baťov 1903 porazil SK Lukov 2:0.