Muži dovezli výhru z Mrlínku

17.04.2017 19:31

Neděle 16. 4. 2017 16:90   

TJ Mrlínek - TJ Těšnovice 1:2 (0:1)
120 diváků    

Rozhodčí: Zakopal Tomáš        

Branky: 65. Vrubel Vít   - 44. Mršťák Josef, 80. Potočný Roman (pen.)

TJT: Zavadil - Dočkal, Potočný, Konečný (79. Řehák), Pluhař - Majkrič (89. Židlík), Šojdr, Matuška, Malát (70. Šafařík) - Černý (74. Novotný), Mršťák. Trenér Jiří Maceja.

V prvním poločase měly Těšnovice herní převahu, kterou vyjádřily brankou až ke konci poločasu. Ve druhé půli se dostavil tlak domácích, kteří zvýšili nasazení a po zásluze vyrovnali. Utkání rozhodl z penalty za faul na Majkriče stoper Potočný. Výhra venku na půdě lepšícího se Mrlínku je pro Těšnovice velmi cenná.


"V prvním poločase byli hosté lepším týmem. Byli jsme pod neustálým tlakem. Dobře jsme se bránili a měli i štěstí, když hosté trefili tyč. Už to vypadalo, že ubráníme poločasovou bezbrankovou remízu, ale hosté se přece jen prosadili, rychlou akcí zakončenou přesnou střelou k tyči. Druhý poločas jsme hráli po větru, což nám pomáhalo. Místy jsme hosty zatlačili a vytvořili si dost brankových příležitostí. Gól přišel po krásném centru Vyorala, když se před brankou prosadil Vrubel. Když už to vypadalo, že vybojujeme remízu, přišla správně odpískána penalta, kterou hostující kapitán zkušeně proměnil. V závěru jsme se sice snažili, ale vyrovnat se nám nepodařilo. Za výkon ve druhém poločase jsme si s tak těžkým soupeřem bod určitě zasloužili," posteskl si zklamaný vedoucí mužstva Mrlínku Martin Kaďůrek.