Muži prohrávali, vyrovnali, nedali penaltu a nakonec padli s lídrem tabulky

18.10.2017 09:28

TJ Těšnovice - TJ Zdounky 2:4 (2:2)

Branky: 29. Černý, 34. Šojdr - 18., 26. a 81. Kyrcz, 56. Adamík.

Rozhodčí: Jiroušková - Sucharski.

Diváků: 120

TJ Těšnovice: Zavadil D. - Novotný, M. Pochylý, Mrázek, Halamíček (72. Židlík) - Černý, Šojdr (83. Šiška), Matuška, J. Malát - D. Malát (14. Řehák), Mršťák.

TJ Zdounky: Holeček - Mozga, Karlík, Doleček (86. Zajíček), Jergl, Kyrcz (83. Červík), Věžník, Adamík, Navrátil, Pektor (63. Solař), L. Buša (88. M. Buša).


Josef Židlík, hráč Těšnovic: "Zápas pro nás nezačal dobře a už v 10. minutě si vykloubil rameno Dominik Malát. Navíc jsme pak pustili soupeře do dvoubrankového vedení. Naštěstí jsme po pěkné akci snížili a do konce poločasu se nám podařilo vyrovnat. Na začátku druhé půle jsme neproměnili penaltu a soupeř šel vzápětí do vedení. Pak jsme Zdounky zatlačili a snažili se opět vyrovnat. Na konci zápasu jsme otevřeli hru a hosté z brejku uzavřeli skóre."

Zdeněk Čevela, předseda Zdounek: "Překvapením pro všechny bylo nasazení mladičké rozhodčí na tento zápas. Fandil jsem ji, snažila se, ale dle mého názoru připustila hru plnou zbytečně tvrdých osobních soubojů. Vstup do zápasu nám vyšel a hned první dvě střely mezi tyče vyšly. Pak až do poločasu převzali taktovku domácí a srovnali. Po přestávce Těšnovice nedaly přísně nařízený pokutový kop a pak už jsme byli lepším týmem. Dvěmi brankami jsme výsledek otočili na svoji stranu. Bylo to atraktivní, těžké utkání plné emocí. Vážím si toho, že kluci udrželi nervy na uzdě. Děkujeme domácím, že nám vyšli vstříc s přeložením zápasu na sobotu."