Novinky v mužstvu Těšnovic

04.08.2013 09:26

Příprava skončila za týden nás čeká ostrý start do sezóny a tak by nebylo od věci přiblížit si všechny změny okolo prvního mužstva Těšnovic.

Začněme změnamy v realizačním týmu: Vedoucím mužstva se stal Ondřej Benedikt, novým asistentem trenéra se stal Libor Foltýn.

A nyní kádr mustva:

Nejprve odchody: Jirka Bartušek, který zkouší štěstí v Žálkovicích, Michal Nehoda ukončil aktivní činnost zejména kvuli velkému pracovnímu vytížení

Příchody: Posilou jistě bude Petr Súkup jenž přišel na roční hostování ze Zlobic. Z bývalé rezervy se do kádru probojovali Alois Štěpánů a Stanislav Zikmund. Velké změny se v létě děli i v brankovišti. Dvojici měli tvořit Valóušek a po několika letech znovu nalezený Luděk Švec, tuto brankářskou dvojici by Těšnovicím mohli v sezóně závidět všechna mužstva v soutěži, ovšem 14 dní před startem se Švec při banálním zákroku na tréninku poměrně nešťastně zranil a s největší pravděpodobností si na čas od fotbalu opět odpočine. Vedení a trenéři museli na vzniklou situaci rychle reagovat a podařilo se najít kvalitní náhradu. K mužstvu se připojil nestarnoucí Jiří Maceja, jenž po minulé sezóně ukončil kariéru, ovšem díky intervenci trenéra Hradila se rozhodl v nelehké situaci pomoci Těšnovicím překlenout období, léčby zraněného Švece.

-OB-