Na posílené béčko Skaštic naše rezerva nestačila.

29.08.2012 07:48

O:Benedikt: TJ Skaštice B – TJ Těšnovice B 7:1 (4:0)

Po hodně nepovedeném utkání se Zlobicemi zajížděli Těšnovice na půdu rezervy Skaštic. S ohledem na její výsledky mělo jít o vyrovnané utkání. Bohužel že to nebude pravda naznačovala již sestava domácích před utkáním. Do utkání nastoupilo 5 hráčů z kádru prvního mužstva a zejména dvojice Konečník – Dunda budila respekt. Hostující trenér mohl konečně až na pár vyjímek postavit nejsilnější sestavu včetně novice Horňáka. Bohužel hostům utekl začátek utkání kdy zejména Konečník hodně zlobil. I přes skvělý výkon Zavadila v brance prohrávali Těšnovice po poločase 4:0. Výkon z prvního poločasu připomínal hrůzný zápas se Zlobicemi. Do druhého poločasu nastoupili Těšnovice po důrazné domluvě jak od trenéra tak i od nejzkušejšího hráče na hřišti Martina Pochylého s velkým elánem. Snaha o napadání domácíh již u jejích vápna měla za následek územní tlak a šance Těšnovic. Ovšem je velkou škodou je je jedna branka z kopačky Ondry Koutného. Domácí se po obdržené brance probrali a v poslední čtvrthodince přidali vyčerpanému kolektivu Těšnovic další tři branky na cestu. I přes špatný výsledek je třeba pochválit brankáře Zavadila jenž doslova uhranul některé domácí střelce.

Těšnovice: Zavadil – Hrabal, Stavinoha, Bartoněk, Horňák – Linhart ( 55. Simerský ), Dvořák, Musil, Koutný – M.Pochylý, Kolaja ( 75. R.Chytrý )

Skaštice Vymětal – Dunda, Stančík, Janalík, Motal T. (68. Motal L.) – Foukal, Uličný, Křižan (46. Seidl), Vyrobík – Drulák (64. Čepica), Konečník

Branky : 22., 78., 83. Uličný, 9. Motal T., 21. Konečník, 25. Dunda, 76. Motal L. – 65. Koutný

Sudí: Jelínek