Pochylý zařídil tři body

25.05.2014 22:57

Těšnovice - Admira Hulín  2:1 ( 1:1 )

B: Pochylý 2x - Symersky

Rozhodčí: Badošek - Sanislo, Zapletal

Tesnovice: Maceja - Slováček ( 82.Štěpánů ),Šojdr, Pluhař, Kunc - Chalupa ( 84.Zikmund), Pochylý ( 65.Židlík ), Bartůšek O., Petrůsek ( 71. Novotný ) - Černý, Bartůšek J.

Admira: Hložek - Štoll (69. Janda ), Jurášek, Prokop, Kubo, Kostov, Spačik, Csomor, Symersky ( 62. Adamík ) , Šenkyrík, Třasoň (77.Timan )

Souboj s hokejovým šampionátem Těšnovice jasně vyhráli, když diváci dali přednost dobrému fotbalu před duelem o třetí místo.

Obvyklí nastup Těšnovic se tentokrat nekonal. Dobře pracujíci hosté a hlavně jakási bojacnost na kopačkach domacích udělali z utkaní vyrovnanou záležitost. Vyložených brankových přiležitostí bylo poskrovnu.Obě mužstva spíše hrozila z větších vzdálenosti. Ve 30.minutě se urodila prvni gólová přiležitost utkání. Hosté zahravali rohový kop jenž domáci odvrátili pouze na kopačku hostujících hráčů,kteří ihned míč poslali zpět do ohně za obranu Těšnovic a nikým nehlídaný Symerský prostřelil dnes opět vynikajícně chytajícícho Maceju. Odpověď na sebe nedala dlouho čekat. Po faulu na Pluhaře, se postavil k míči Pochylý a nadhernou střelou, za kterou by se nestiděl a ni slavny Cristiano Ronaldo stav utkání srovnal.

V poločase dal trener Hradil svým hráčům jasně na vědomí, že se mu nelibilo jak mužstvo hrálo.

Do druhé půle nastoupili domaci aktivněji a hlavně bojovněji. Jako klíčový okamžik zápasu se ukázala 54.minuta. Hosté opět zcela zbytečně faulovali pred vlastní šestnáctkou.Míč si opět postavil Pochylý a vykouzlil další krásnou střelu a poslal domácí do vedení. Admira se nevzdávala bojovala o vyrovnání a i díky tomu se hrál relativně pohledný s mnoha šancemi.Ty hulinské likvidoval bezchybný Maceja a ty těšnovické likvidovala zbrklost. Do konce utkání již ani jeden tým nevyprodukoval žádný gól a tak domácí vítqzství, dále pronásledují Jaroslavice.