Potěšující výhra na hřišti letos kvalitního Loukova

01.11.2016 17:37

Sobota 29. 10. 2016 14:30

Loukov - Těšnovice 0:2 (0:1)

100 diváků    

Branky: 33. Mrázek Tomáš, 77. Pernorio Francesco

Rozhodčí: Zakopal Tomáš

Sestava: Zavadil - Novotný, Potočný, Dočkal, Malát (71. Židlík) - Majkrič (60. Hrabal), Matuška, Pluhař, Pernorio (79. Pochylý M.) - Mršťák, Mrázek. Mužstvo vedl asistent trenéra Jiří Maceja.


V posledním kole podzimní části zajížděli muži do Loukova, který se oproti minulé sezóně velmi zlepšil a celý podzim se pohybuje v první pětce tabulky. Zvýšenou kvalitu domácí hráči potvrdili i v tomto kole, kdy donutili Těšnovice pořádně zapnout. Na lavičce Těšnovic zaskakoval pracovně zaneprázdněného trenéra Michala Hradila asistent a trenér brankářů Jirka Maceja.

Zápas, kdy se v držení míče a udávání obrazu hry střídaly oba mančafty rozhodla větší střelecká produktivita hostů podložená výbornou defenzívou a výkonem brankáře Zavadila. Hráči Těšnovic ukázali, že je nešťastné porážky a nepříjemné okolnosti v minulých dvou kolech nesrazily na kolena a patří jim uznání a poděkování za tři body, které tentokrát z venkovní půdy netradičně dovezly autobusem, ve kterém cestovali společně s přítomnými fanoušky. O to lepší atmosféru měla večerní závěrečná, zpestřená kuželkovým turnajem.


Těšnovice ještě čeká předehrávka prvního jarního kola, kdy v neděli 6.11.2016 ve 14:00 hodin nastoupí na hřišti v Komárnu proti domácímu sloučenému fotbalovému klubu Komárno-Osíčko.


-RP-