Představení nové trenérské dvojice

15.11.2020 17:29

TJ Těšnovice mají nového trenéra 


Vedení Těšnovic dnes po odchodu Romana Potočného, představují novou trenérskou dvojci. 


Do funkce trenéra mužů Těšnovic byly jmenováni Josef Židlík a Ondřej Šilinger !!! 


Čtyřiačtyřicetý Josef Židlík trenérskou funkci v Těšnovicích dobře zná už z dřívějších dob. V Těšnovicích působí jako hráč už od roku 2006 !! Hráči kolem něho se střídají a on zůstává. Jeho kariéra začala v roce 1991 kdy začal s fotbalem v Hanácké Slavií Kroměříž, mezi tím prošel týmy Zlína, Koryčan, Hulína, Zdounek a Viktorií Kroměříž. 

Josef Židlík působí i jako trenér mládežnických celků v Hanácké Slavií. Vede tam své malé kluky Štěpána a Hynka, který mají našlápnuto hodně vysoko, takže jablko nepodalo daleko od stromu. 


Jeho kolegou bude devětatřicetiletý Ondra Šilinger pro kterého je to první trenérská štace. 

Ondra přišel do Těšnovic v létě tohoto roku a i nadále bude působit jako hráč, tak zároveň bude sbírat nové zkušenosti v nové pozici. 

Ondra začal fotbal v roce 1992 též v Hanácké Slavií Kroměříž, kde strávil většinu své kariéry s kterou si zahrál i druhou ligu. Ve své kariéře si ještě nachvilku odskočil kopnout do Chropyně, Hulína, Rakouska a naposledy pět let strávil v FC Kvasice. 

 "Mám celkem jasnou představu o tom, jakým fotbalem by se měli Těšnovice prezentovat. Považuji za důležité, aby moje vize týmu zapadala ba co víc, abych byl schopen ji rozvíjet. A to ať jde o způsob samotné hry nebo o přípravu týmu,, řekl novic na lavičce Šilinger 


Zimní přípravu by nová trenérská dvojice měla zahájit v lednu 2021, její podoba se zatím přípravě.

Finální verze bude zveřejněna na webu TJ Těšnovice