Představení soupeře - Staré Město

10.09.2019 08:50

V další cestě za mistrovskými body v rámci sedmého kola čeká ,,prasátka z Těšnovic,, soupeř Jiskra Staré Město. 



Představení soupeře



Rok založení:  2003


,,Bude to určitě těžké, protože hrajeme proti týmu, který se bude určitě pohybovat nahoře tabulky a dokážu si představit i aspirant na celkového vítěze B třídy,, prozradil Dominik Zavadil, který by se měl postavit mezi tři tyče, který neskrývá zklamáni ze svého posledního zápasu. ,,Člověka to vždy zamrzí, když vedete dva nula a pak zápas jde do penalt po mých chybách. Budu se snažit kluky podržet a odčinit ztrátu bodů,,


Jiskra Staré Město hraje 1.B třídu od roku 2014, kde každý rok hraje důstojnou roli. Tento tým, který hraje svoje domácí zápasy v městském areálu ,, Na Rybníčku,, vznikl v roce 2003 u kulatého stolu v hospodě U DUBA díky pánům Matouškovi, Panáčkovi a Duchtíkovi.Dnes má fotbalový klub víc jak 220 členů z toho 180 dětí a vede pod svou hlavičkou nejen ,,benjamínky,, nejmenší děti zabývající se hlavně pohybovou aktivitou a činností, ale i tři družstva přípravek, dvě družstva žáků, kteří hrají krajský přebor, dorost, jenž hraje taky krajský přebor a nakonec muži, kteří hrají 1.B třídu.


V novém ročníku začal náš nedělní soupeř velice dobře, kdy za odehraných šest kol má na svém kontě 11 bodů a je tak na 4.místě tabulky. V minulém kole odčinil výhrou nad Ludkovicemi 4:1, své zaváhaní ve Slavkově. Zatím jejich nejlepší střelec je Martin Petek s pěti góly, který se v minulém kole blýskl hattrickem. 


Těsnovice jsou podpořeni výhrou z Nedakonic a velice dobře si uvědomují, že fanoušek Těšnovic je hodně náročný a to nás svazuje k podání toho nejlepšího na domácím hřišti. 


Utkání začíná v neděli 15.9.2019 v 16:00 v domacím ďolíčku.