Příluky si odvezli 6 branek

22.09.2013 22:17

Těšnovice – FK Příluky 6:0 (1:0 )

Branky:  Černý, Malát, Bartušek Jiří, Pochylý Martin, Chalupa, Novotný

Sestava Těšnovic: Maceja – Novotný, Slováček, Pluhař, Kunc – Chalupa, Bartušek O.,Petrúsek ( 76. Matuška ), Židlík ( 60. Malát ) – Bartušek J.( 81.Zikmund ), Černý ( 70. Pochylý M.)

Sestava Přiluk: Metela – Strachoň, Čelustka, Machaliček, Nesvadba, Šuta, Zedníček, Frolek, Dederle, Frolek, Bittner

Sudí: Dunda – Benda, Zakopal

 

Po  nepovedeném utkání v Roštění Těšnovice nastoupili proti Přílukám s jediným cílem odčinit porážku a odvést co nejlepší výkon. V týdnu před tímto utkáním nastali malé změny v mužstvu. Málo vytěžovaný Šojdr, byl uvolněn na hostování do HS Kroměříž „B“ naopak do kádru přibyl Ondra Bartůšek jenž se vrátil z hostování v Chropyni.

S novicem Ondrou Bartuškem a dvěma útočníky vlétky Těšnovice na svého soupeře z Příluk. Počáteční oťukávání nepřineslo nic podstatného. Domácí se postupně dostávali víc a víc do tlaku a před vápno hostí, ovšem jejich střely mířily buď vedle nebo do náruče brankáře hostí. V obrovké šanci se ocitl v polovině poločasu Černý, ovšem zatím se jen zastřeloval. Černý se trefil do branky v poslední minutě prvního poločasu. Domácí šli do kabin s vedením  1:0.

Ve druhém poločase  byl do 70 minut klid zbraní. Domácí kontrolovali hru a  snažili se o vstřelení pojišťovací branky. V rozmezí 72  až 84 minuty domácí 4 zásahy doslova rozložili soupeře. Nejprve se prosadil Malát, po něm s samostatném nájezdu uspěl Bartůšek Jiří. Vražednou desetiminutovku završili hosté neodkopnutím míče při lehkém přízemním centru Pochylého a brankou Chaplupy. Dvě minuty před koncem dal po dalším sólovém úniky branku Novotný.

-OB-

Fotogalerie zde