Prohra v poháru

07.08.2019 02:52

TJ Těšnovice - FC Morkovice   1:4 (0:2)


Branky: Mršťák

Sestava: Zavadil F. (45.min Zavadil D.) - Novotný(Štěpánů),Mrázek,Pluhař,Labuda(Šojdr)-Malát,Bartušek, Suchánek(Bernatík), Chalupa- Mršťák, Slováček(Hrabal)


Komentář trenéra Romana Potočného:

Do dnešního utkání jsem měl k dispozici kompletní kádr. Čekal nás ovšem kvalitní soupeř hrající krajský přebor. Hned od začátku utkání soupeř udával tempo hry, které bylo na vysoké úrovni. Na balónu byli hosté silní a rychlé přenášení těžiště hry nám dělalo problémy. V 11.minutě se hosté dostali k rohovému kopu a po hlavičce z malého vápna musel domácí Zavadil F. předvést reflexivní zákrok. Bohužel hned o 2 minuty později ze stejné situace už hostující Večerka dal gól na 0:1. Po té jsme se dostali do dvou dobrých příležitostí i mi, ale bohužel Malát ani Pluhař své šance v branku nepřetavily. Ve 24. minutě si slabší chvilku vybral Zavadil a bylo to už 0:2. Hosté měli i nadále tlak, avšak jejich další příležitosti už Zavadil zlikvidoval. Do druhé půle jsme chtěli vstoupit se stejnou taktikou, držet bránící blok a vyrážet do brejků. Hosté však i nadále prokazovali své kvality a i v deseti lidech s námi hráli vítěznou partii kdy během deseti minut přidali další dvě branky. Mi jsme se dostali do pár zajímavých situací, avšak finální řešení nebo zakončení dnes postrádalo větší kvalitu a klid v zakončení. Dnešní utkání však hodnotím pozitivně, vyzkoušeli jsme si dnes více defenzivní činnost. Produkovali jsme hodně ztrát po zisku míče a to pak stojí více sil. Soupeři gratuluji k zasloužené výhře.



Další utkaní odehrajeme už o první body a to v prvním mistrovském utkání v neděli 11.8.2019 v 17:00 s týmem Tatran Havřice. Přijďte podpořit naše domací hráče k prvním bodům.