První domácí výhra se rodila těžce

17.09.2013 23:30

Těšnovice – SK Lukov 2:1 (1:1)

 

Od začátku se hrálo velmi svižné utkání, hosté jenž přijeli trpělivě bránit a čekat na šanci udeřili hodně brzy. V 7. Minutě  se do prázdné branky prosadil Macík. Domácím se podařilo velmi rychle vyrovnat. Po Malátově rohu se hlavou prosadil Kunc, který trefil mezeru mezi tyčkou a rukavicí hostujících Jokls. Spousta nepřesností na obou stranách trápila trenéry na  lavičkách. Diváci viděli jen náznaky šancí, ale všechny pokusy o vstřelení branky si spolehlivě pohlídali obrany obou mužstev. Do kabin se šlo tedy za nerozhodnutého stavu.

Obraz hry ve druhém poločase zůstal stejný jako v prvním. Důrazná hra hostí dělala Těšnvoicícm problém s rozehrávkou a v rozhodujících momentech měli i domácí smůlu. Hosté bojovali statečně a dvěma nastřelenými tyčkami udržovalo domácí mužstvo v neustálem napětí. Rozhodnutí na svá bedra tak vzal Pochylý, jenž poslal za záda Jokla hlavou míč po centru Maláta. Těšnovice nebyli v utkání lepším mužstvem, ale díky bojovnosti a vůli zůstali stále neporaženi

Těšnovic: Valoušek – Novotný, Slováček, Pluhař, Kunc – Chalupa, Petrůsek (46 .M.Pochylý), Židlík, Matuška, Malát  -  Černý ( 75. Zikmund )

Lukov: Jokl – Vítonský L., Vítonský M., Teplý M., Hudeček, Teplý T., Brázda, Macík, Suchomel, Šimčík, Šumšál

Sudí: Panáček – Havlín