Rozlučka se sezonou byla vítězná

17.06.2014 21:12

V posledním utkání sezony se v Těšnovicích představila rezerva Slavičína. Domácí nastupovali s vidinou že druhá příčka jim zůstane v případě výhry a tak se k utkání příkladněch nachystali a na soupeře v letěli od úvodních minut. Již ve 13. minutě po rohovém kopu se prosadil Slováček. Domácí dál hrozili jen troška zbrklosti ve finální fázi útoku je přibrždovala. Ve 30.minutě utekl po levé straně Jirka Bartůšek a zvýšil na 2:0.

Ve druhém poločase se jíž hrálo na obou stranách v poklidu a diváci viděli krásný fotbal s množstvím šancí na obou stranách.Hostující hráči zlobili zejměna ze standartních situací. V 80. minutě si míč na třiceti metrech od branky vzal Pernorio a z velkého vápna, kam se postupně prokličkoval, a výstavním angličanem zvýšil na 3:0. Hosté přeci jen vstřelili branku a to po faulu Štěpánů proměnil hostující Ocelík pokutový kop. V 84.minutě se po druhé v zápase a celkově po 16. v sezóně trefil Jirka Bartůšek.

Sestava Těšnovic: Maceja - Novotný ( Chalupa ), Pluhař, Šojdr, Kunc ( Štěpánů ) - Slováček, Pochylý, Bartušek O., Židlík  - Matuška( Pernorio ), Bartušek J.