Z turnaje v Koválovicích si odvezli Těšnovice vítězství

28.07.2013 10:07

V útulném areálku se k prvnímu utkání turnaje postavili Těšnovice a Nezamyslice. Těšnovice vstoupili do utkání lépe a do poločasu se díky dvěma trefám Romana Černého dostali do vedení. Ve druhém poločase si v úmorném vedru vybrali hráči trošku volno a přenechali iniciativu Nezamyslicím a ty zaslouženě snížili. Po kratší přestávce na občerstvení si Těšnovice pohlídali postup do finále a mohli i zvýšit skore ovšem šance neproměnili.

Ve druhém semifinále nastoupili Zborovice a domácí rezerva Kojetín - Koválovice. V dramatickém utkání se zvítězství radovali domácí hráči.

Utkání o 3.místo nabídlo pěkné branky když více jich vstřelili fotbalisté Nezamyslic a odvezli si z prvního ročníku turnaje 3. místo.

Finálové utkání se hrálo ve svižném tempu. Domácí šli do vedení již ve 4. minutě. Těšnovice v první půli hráli zbrkle a měli těžké nohy. Projevila se nejen unava z vydatného a výživného pátečního tréninku, ale i dvou hodinového čekání na finalové utkání. K nelibosti domácího publika se Těšnovicím podařilo vyrovnat a to v poslední vteřině po standartní situaci se hlavou prosadil Petr Súkup. Ve druhém poločase Těšnovice zlepšili pohyb a zpřesnili hru a výsledkem byla herní převaha a branky. Prosadil se nejlepší střelec turnaje Roman Černý a krásnou brankou z přímého kopu Židlík. Domácí jen zkorigovali na konečných 3:2.

Utkání se hrála na 2x30 minut

Za Těšnovice nastoupila tato sestava:

Valoušek ( Benedikt ) - Novotný ( Štěpánů ), Súkup, Slováček, Šojdr - Chalupa, M.Pochylý, Matuška, Židlík - Petrůsek - R.Černý ( Bartoněk ).

-OB-