SK Březnice - TJ Těšnovice 0:1 ( 0:0 )

05.06.2013 21:03

  Oproti utkání s Kostelcem udělal trenér Hradil jednu změnu Pochylého nahradil Šojdr, jehož bojovnost byla pro malé hřiště v Březnici jako dělaná. Začátek byl z obou stran velmi opatrný a tak nejvetší událostí první poloviny zápasu byla průtrž mračen jenž ve 26.minutě zahnala hráče do kabin. Po třiceti minutách utkání pokračovalo a zbylých 15 minut se na silně podmáčeném terénu dohrálo v poklidu. Během poločasové přestávky zafungovali drenáže a hřiště bylo jakoby mávnutím proutku bez kaluží. 

Do druhé poloviny utkání vstoupili aktivnějí hosté, kteří díky své bojovnosti byli najednou všude. V 52. minutě se k míči dostal Václav "Edgar" Šojdr a po krásném zpracování vyslal ze 40 m na branku domácích střelu jenž skončila za zády domácího brankáře. Krásná branka napumpovala do hostu ještě více chuti a bojovovnosti. Domácí se s koncem zápasu dostávali do tlaku, ale všechny jejich pokusy spolehlivě zastavila obrana v čele s Valouškem. První čísté konto bylo na světě.

Sestava: Valoušek - Bartušek, Slováček, Pluhař, Židlík - Chalupa ( 85.Zikmund ), Šojdr ( 72. Pochylý ) , Suchánek, Matuška, Malát - Černý ( 65. Novotný )

Branka: Šojdr