Sobotní zápas proti Loukovu muži doma zvládli

30.09.2017 23:15

TJ Těšnovice - FK Loukov 7:2 (4:1)

Branky: 10., 30., 31. a 42. Mršťák Josef, 55. a 80. Malát Jiří, 56. Svačina Vít - 13. a 82. Chlápek Jiří.

Rozhodčí: Caletka Bedřich - Voříšek Jaroslav, Sucharski Daniel

Diváků: 100

Sestava: Zavadil F. - Novotný, Svačina, Pochylý, Halamíček (46. Slováček) - Židlík (77. Šiška), Šojdr (84. Zavadil D.) - Hrabal (81. Řehák), Matuška, Malát J. - Mršťák. Připraveni: Řezníček L.            


Z důvodu nedostatku rozhodčích OFS se utkání muselo odehrát v sobotu, což negativně ovlivnilo diváckou návštěvu. Jinak se za pěkného podzimního počasí hrál technický a místy vcelku uvolněný fotbal. Oba celky nastoupily v oslabených sestavách, což při šíři kádrů byl daleko větší problém pro hosty. Ti začali sympaticky a místy měli více ze hry. Domácí však dokonale využili jejich otevřenou obranu a po smrtících brejcích čtyřikrát skórovali, když se střelecky dokonale prosadil zkušený Mršťák. Na jeho první gól stačil ještě soupeř odpovědět v podobě nádherné rány Chlápka do šibenice, ale do poločasu odcházeli domácí s pohodlným tříbrankovým nádskokem. Ve druhé půli skóre narůstalo ve prospěch domácích, kteří ještě některé šance zahodili. Za Loukov korigoval opět Chlápek, který zkušeně přehodil domácího brankáře. Přítomní diváci se určitě nenudili a vychutnali si celkem devět vstřelených branek.

     

-RP-


Komentáře z relaizačních týmů obou celků:

Josef Židlík, hráč Těšnovic: "Do utkání jsme vstoupili vlažně a soupeř nás překvapil svojí aktivitou. Mírné uklidnění přinesl první gól Mršťáka, ale stále jsme nemohli chytnout tempo utkání a hosté vzápětí vyrovnali střelou do šibenice. Po tomto gólu jsme už začali soupeře přehrávat a kombinacemi jsme se dostávali do šancí. Koncovka vycházela na Josefa Mršťáka a ten potvrdil svoji formu, když v prvním poločase vstřelil všechny čtyři góly. Ve druhém poločase už soupeři docházel dech a hrálo se téměř na jednu branku. Vytvořili jsme si další šance a vedli už 6:1. Soupeř pak pěkným lobem snížil, ale skóre jsme uzavřeli zase my."

David Konečný, brankář Loukova: "Nechce se mi k tomu debaklu moc vyjadřovat. S takovým přístupem na zápas a hrou od 20. minuty vůbec nemůžeme mužstvům v téhle soutěži konkurovat. Jinak domácí budou určitě v popředí tabulky."