Soustředění 2014

24.02.2014 16:40

Když 20. února po 16. hodině nabrala kolona aut Těšnovických fotbalistů směr Morkovice, měli před sebou tři a půl dne tvrdé práce. Hráči se ubytovali a hned je čekala první treninková jednotka na umělé trávě FC Morkovice. Během víkendu absolvovali hráči Těšnovic celkem 4 treninkové jednoty na umělé trávě, 3 treninkové jednotky v hale a dvakrát se podívali po okolí Morkovic a po celý víkend měli k dispozici slušně vybavenou posilovnu. Trenér Hradil hráče nijak nešetříl a ti mu za "odměnu" dělali radost svoji poctivou prací. Zpestřením přípravy byla v sobotu odpoledne hodinka aerobiku s Terezkou Slanikovou. Během této hodinky naši chlapci poznali i svaly o kterých nikdy nevěděli. Ovšem klobouk dolu s jakou odvahou a odhodláním se k celému cvičení a potažmo i soustředění postavili.

Vyvrcholením letošního soustředění bylo utkání s jedním z lídrů OP Zlín mužstvem Ludkovic. Utkání se hrálo na umělé trávě SK Baťov.

Zápas skončil vítězstvím Těšnovic 3:1, když o branky se postarali Černý, Zikmund, Malát. Těšnovice měli především v prvním poločase značnou převahu. Když Ludkovice přehrávali především rychlostí a přesnou kombinací. Hostující mužstvo si nevědělo s nadšeně hrajícícmi Těšnovicemi rady a jen díky ne zcela přesnému zakočení ( nelze se divit po těch třech dnech dřiny :D ), byl poločas pouze 1:0. Ve druhé půli již trenér Hradil častěji střídal a Těšnovickým hráčům tak trošku docházela šťáva, ovšem i tak dokazali díky Zikmundovi a Malátovi strhnout utkání výsledkově na svoji stranu.

Trenér Hradil hráče po utkání propustil do jejích domovů a především všem hráčům poděkoval za jejích 4 denní snažení a výkony.

Těšnovice - Ludkovice 3:1 ( 1:0 )

Branky: Černý, Zikmund, Malát

Sestava : Valoušek ( 60. Maceja ) - Novotný, Šojdr, Pluhař, Kunc - Chalupa, Bartusek O., Matuška, Petrusek - Černý, Bartušek J.. Postupně do utkání zasáhli Židlík, Pochylý, Zikmund, Malát

Zde je odkaz na foto ze soustředění

https://cajma.rajce.idnes.cz/23.2.2014_Soustredeni_TJT_v_Morkovicich