Špatný výkon v Roštění znamenal porážku

17.09.2013 23:46

Roštění - Těšnovice 5:2 (2:1)

Branky Těšnovic: Pochylý, Slováček

Sestava: Maceja - Novotný (75. Zikmund ), Slováček, Pluhař, Kunc ( 23. Šojdr ) - Chalupa, Pochylý, Židlík ( 65,Petrůsek ), Matuška, Malát ( 88. Štěpánů ) - Černý ( 46. Bartušek )

Zápas začal dobře pro hostující Těšnovice, když si domácí nevěděli rady s pohybem a aktivitou hráčů. S toho pramenil i faul na hranici šestnáctky domácích. K zahrávání přímého kopu se postavil Pochylý a krásnou střelou vymetl šibenici. Od 20. minuty se ovšem situace začala měnit. Domácí začali přebírat aktivitu a rychle vyrovnali. Hostující mužstvo začalo kupit nepřesnosti a zcela přestalo plnit taktické pokyny. Odměnou za tuto nedisciplinovanost byla branka domácích v poslední munitě první půle.

V druhém poločase se ze začátku zdálo, že hosté napraví výpadek ze závěru poločasu. Ovšem opak byl pravdou. Domácí nabuzení bojovali o každý míč. Když se Těšnovice nadechovali k jistému náporu, uťal jejich snahy Zakopal. Hosté odehráli velmi špatný poločas a jen díky pádičkám exligivého Zakopala neskončílo utkání uplním debaklem. Pozitivem druhého poločasu byla další pěkná branka našeho mužstva kdyř se ze 40 metrů trefil stoper Slováček.

-OB-