Statečný boj proti lídrovi v okleštěné sestavě body nepřinesl

06.04.2022 13:33
TJ Těšnovice - TJ Osvětimany 1:2 (0:1)
Góly: Janoštík
Sestava: Zavadil F. - Pluhař, Mrázek, Šilinger, Pospíšil - Malát, Brázdil, Matuška, Hrabal, Slováček - Janoštík
(střídali: Labuda, Svoboda, Hříbek)
Prokletí jménem Osvětimany bohužel dostihly Těšnovice stejně jako na podzim, kdy v druhém kole pro vysokou absenci zraněných hráčů znamenalo kontumaci, tak i na jaře. Tentokrát naštěstí ke kontumaci nedošlo, avšak vysoká absence zraněných hráčů neuhlečila trenérům situaci při skládání týmu proti prvnímu týmu tabulky, který v této sezóně neztratil ani bod.
Zranění (absence): Urubek, Bernatík, Mršťák, Suchánek, Bartušek st., Bartušek ml., Černý
Začátek zápasu patřil hostujícímu týmu, kdy držel balón na svých kopačách a rychlým gólem v 6 minutě se dostal do vedení. Domácí tým se naštěstí nezesypal a postupem se dostával do zápasu. První poločas se odehrál bez větších šancí, a proto se šlo do kabin za stavu 0:1 pro hosty. Druhý poločas se odehrával v podobném duchu. Druhá větší šance hostů v zápase přišla v 51 minutě, kdy tuto využili, a tím se dostali do vedení 2:0. V závěru po ruce hostujícího hráče ve vápně dostali Těšnovice šanci v podobě pokutového kopu. Ten proměnil Janoštík a v 85 minutě tak snížil na 1:2. V 90 minutě se domácím naskytla ještě jedna velká šance, kdy se k míči na malém vápně dostal k zakončení Brázdil. Ten však bohužel minul. Více už se v zápase nestalo a hosté tak udrželi těsně vítězství 2:1.
Velké díky patří všem hráčům, kteří do dnešního zápasu nastoupili a i ve velmi improvizované sestavě předvedli bojovný výkon a uhráli důstojný výsledek vzhledem k soupeři, který k nám dnes zavítal.
Doufejme, že marodka se do příštího týdne nějak zredukuje a třetí domácí zápas v řadě proti Nedachlebicím skončí pro domácí tým vítězně. Začátek v 15:30. Přijďte nás podpořit ⚪❤️⚪ TJT