Těšnovice – FC Malenovice 1:1 ( 1:0 )

19.08.2012 22:18

Těšnovice – FC Malenovice 1:1 ( 1:0 )

V prvním domácí utkání nové sezóny přivítali Těšnovice ambiciozní celek Malenovic. Domácí se ve velkém vedru snažili pozorně bránit a snažili se pokrýt nebezpečné a gólové útočníky hostí. Nutno dodat, že se to Těšnovicím dařilo více než zdatně a Malenovice se k přímému ohrožení Valouškovi branky nedostaly. Diky neutuchající aktivitě se domácí dostavali do vedení. Chalupa vystihl rozehrávku hostí narazil Suchánkovi ten si zkušeně položil obránce a z hranice velkého vápna poslal domácí do vedení. Těšnovice byli i nadále aktivnější a Malenovice vůbec nepřipomínali mužstvo lačnící po postupu.

Průběh druhého poločasu ovlivnili v rozmezí 48 a 55.minuty dvě situace. Nejprve domácí po serii chyb museli faulovat před pokutovým územím unikajícího útočníka hostí a Mařák první přímou střelou na branku srovnal na 1:1. V 55.minutě zcela necitlivě zasáhl do průběhu utkání sudí Beneš, jenž po běžném souboji v rohu hřiště po druhé  žluté kartě vyloučil Pluhaře. Domácí se zatáhli ještě více do obrany a čekali na brejky. Hosté ale během přesilovky měli jen jednu vyloženou šanci, ale tu jim senzačním zákrokem na brankové čáře pokazil Novotný.

Těšnovice: Valoušek – Novotný , Slováček,  Pluhař, Židlík - Matuška, Šojdr ( 66. Kunc ) -  Chalupa, Malát  ( 76.Petrúsek ) – Bernatík ( 58. Bartusek )

Malenovice: Mňaček – Rosinec,Zimčík, Střelec, Bartoň, Dyšlevský, Bartoň D., Mařák, Zbranek,Bláha,Struška. Střídající: Torma, Bičan, Smoček, Roubal

Branky : Suchánek - Mařák

Sudí: Beneš,Havlín, Zicháček