Těšnovice - Lužkovice 1:4 (0:1)

14.10.2013 05:32

Těšnovice – Lužkovice 1:4 (0:1)

Branky: Bartušek Jiří – Ronza 2x, Turýn, Křepelka

Rozhodčí: Manďák – Čech, Řezníček

Těšnovice: Maceja – Novotný, Štěpánů ( 55. Slováček ),Pluhař, Kunc ( 62. Malát ) – Chalupa, Bartůšek Ondřej, Petrůsek ( 70. Pochylý ), Židlík – Bartušek J., Černý ( 80. Zikmund )

Lužkovice: Jenček – Laciga, Langer, Čala, Ronza, Turýn, Zámorský,Křepelka, Polepil, Holý, Ždanov

 

Do Těšnovic přijely Lužkovice a souboje těch to dvou týmu vždy slibovali zajímavou podívanou. Zápas nabral od začátku svižné tempo. Těšnovice se i díky aktivní hře hostí nemohly dostat ke své hře. Vázla rozehrávka a ve hře domácích byla spousta nepřesností. Hostující hráči hrozili zejména z brejků a rychlosti útočníků Ronzy a Turýna. Při domácích v prvním poločase stály všichny svatí když se Lužkovice nedokázali prosadit ani z bezprostřední blízkosti. Domácí měli po průniku Chalupy možnost skórovat ovšem střela Černého minula tyčku hostující branky. Když střela Židlíka v závěru poločasu skončila jen na tyčce už se zdálo, že obě mužstva půjdou do šaten bez vstřelené branky. Ovšem opak byl pravdou ve druhé nastavené minutě využil Ronza další chybné rozehrávky obranců domácího celku a hosté šly do vedení.

Úvod druhého poločasu nepřinesl změnu v herním projevu na hřišti. Domácí se tlačili do plných a hosté čekali na záváhání obrany Těšnovic. V 70. Minutě nakopl Ronza míč od postranní čáry na branku a ten zapadal za Macejova záda. Hosté byli na koni. V 77.minutě po dalším nedorozuměnní v zadních řadách se dostal k míči Křepelka a bylo to 3:0. V 83.minutě zasadil Ronza svým druhým golem 4 hřebíček do rakvičky Těšnovic. Kosmetickou úpravu stavu ze strany domácích zařidil v 85.minutě Bartušek Jiři, jenž z maleho vápna dorazil za záda hostujícího brankáře hlavičku Zikmunda jenž se odrazila od břevna.

-OB-