Těsnovice - SK Louky 3:0 (2:0)

01.10.2012 23:06

Těsnovice - SK Louky 3:0 (2:0)

Těšnovice vstoupili do utkání s velkým odhodláním a hosté byli pod velkým tlakem. Domácí kombinovali a dostávali se do mnoha slíbných šancí, ale nebylo jim přáno. Početná návštěva diváků se těšila velmi dobré hře domácího mužstva. Odměnou jim byl v polovině první půle gol z kopačky Chalupy, jenž vystihl rozehrávku hostujících obránců a ač si míč hodně překopl dostal jej přeci jen za záda hostujícího brankáře. Domácí ještě více nakopli svoje motory a nepouštěli hráče Louk do žádné šance ba co vic v podstatě je nepouštěli na vlastní polovinu. Druhý gol padl 5 minut před poločasem když Židlík posadil skvěle stojícímu Matuškovi míč na hlavu.

Do druhé půle nastoupili hosté ve zcela jiném světle a i oni se dostali k ohrožení branky domácích. Ovšem jejích snaha ke vstřelení branky nevedla. Vše spolehlivě vyřešila obrana s dnes bezchybným Zavadilem v brance, který se vyznamenal zejména při hlavičce Bořuty. Domácí měli i nadále více ze hry ovšem jejich snaha většinou končila před pokutovým územím. Pojistku výsledku zařídil pro domácí Petrúsek jenž se uvolnil na hranici ofsajdu a prostřelil hostujícího brankáře.

Těšnovice: Zavadil – Bartušek, Slováček, Pluhař, Židlík – Chaplupa, Novotný ( 52. Petrůsek), M.Pochylý, Kunc (80.Malát), Matuška - Suchánek

Louky: Hodulík – Mikáč,Plachý, Kadlík, Landt, Mičola, Běťák, Bořuta, Laciga, Štěpánek, Michalovský. Střídající: Lendler

Rozhodčí: Katrńák – Mitáček,Ponížil

Branky: Chalupa, Matuška, Petrůsek

Text: O.Benedikt

Ostatní výsledky: Jaroslavice – Lubná 4:0 Švach 3, Fajgara, Lužkovice – Baťov 1930 0:3 Janovský 2, Skyba, Kostelec u Hol. – Lukov 3:1 Hradil 2, Teplý T. – Odstrčilík, Březnice – Ad. Hulín 2:1 Dvorník, Chvíla – Horáček, Tečovice – Skaštice 1:1 Ondík – Konečník, Malenovice – V. Otrokovice B 2:0 Mařák, Rosinec.