TJ Sokol Dřínov - TJ Těšnovice B 0:2 (0:1)

24.09.2012 15:47

TJ Sokol Dřínov - TJ Těšnovice B 0:2 (0:1)

Branky: Novotný, Musil

Sestava: Valoušek - Štěpánů, Stavinoha, Vrána, Horňák - Petrůsek, Musil, Kunc, Koutný ( 67.Rozsypal ) - Novotný ( 60. Bartoněk ), Dvořák ( 75. Hrabal )

 Po velmi nepodařeném startu do sezony se béčko začína nadechovat a i díky pomoci několika hráčů prvního mužstva dokázalo na hřišti Dřínova potřetí v řade neprohrát a zárověň podruhé za sebou vyhrát.

Domácí po celé utkání tahali za kratší konec a zcela zjevně fotbalově lepší hosty zastavovali je za cenu tvrdé hry a v některých případech až zákeřných faulech ze zadu. Těšnovičtí se nenechali zastrašit a bušili do domácí obrany, ovšem nerovné hřiště a někdy i přílišná zbrklost jim zabránili vstřelit více branek. Domácí se dostali do nějakého náznaků šancí až v závěru utkání a to hlavně díky měnší nekoncentrovaností hostujících hráčů. Těšnovice se konečně mohou v letošní sezoně pochlubit čistým kontem a velmi slušnou hrou.

 

Další výsledky:  Skaštice B – Počenice 6:2 (3:2), Foukal, Oračko, Konečník, Brada, Sova, Seidl – Lejsal, Mišurec, Kroměříž B – Lubná B 5:0 (4:0), P. Horák 3, Šilinger, Vojtášek, Rataje – Zborovice B 1:3 (0:1), Avramov – Šprňa, Štěpánek, Prachař, Zlobice – Bezměrov 2:4 (0:2), L. Vlček 2 – Zavřel 3, Bleša, Litenčice – Kvasice B 3:1 (1:1), Hamala, Čtvrtníček, T. Horák – Dočkal, Bařice – Šelešovice 1:2 (0:1), Beňa – Klabal, Scholz, Zářičí B – Kyselovice B 7:0 (4:0), D. Kuchařík 4, Šubík, Mrázek, Hofírek,