TJ Těšnovice - Admira Hulín 3:1 ( 3:1 )

07.04.2013 19:11

TJ Těšnovice - Admira Hulín 3:1 ( 3:1 )

Branky: Bartušek, Chalupa, Malát - Štoll

ŽK: Šojdr, Malát, Pochylý - Motal

Sestava Těšnovic: Valoušek - Novotný, Slováček, Pluhař, Šojdr - Chalupa, Matuška ( 75. Petrůsek ), Pochylý, Suchánek, Malát ( 88. Kunc ) - Bartušek ( 62. Černý )

Sestava Admiry: Hložek - Kubo (75' Nedbal P.), Janda, Prokop, Jurášek - Motal, Spáčil, Volek, Csomor, Simerský R. (15' Timan) - Štoll

 

Domácí vstoupili do utkání velmi aktivně a již v druhé minutě využil chyby obránců Admiry Bartušek a poslal domácí do vedení. Těšnovice byli v tu chvíli na koni a hráli velmi dobře, ovšem s postupem času se i hráči Admiry dostávali do tempa a zejména Spáčil táhl většinu akcí hostujícího celku. Když se hosté nadechovali k náporu, srazila je hrubka v obraně, kterou využil Chalupa. Po druhé brance, jakoby nastalo uspokojení a na kopačky domácíh hráčů se začala vkrádat nepřesnost. Hulín tento výpadek potrestali šikovně zahranou standartkou, když nikým nekrytý Štoll hlavou prostřelil Valouška. Do konce poločasu podržel Těšnovice Valoušek, jenž vytáhl dva dobré zakroky ze svého repertoáru. Těšně před koncem poločasu využil další chyby zadáků Hulína Malát a před poločasem vrátil klid na kopačky domácího celku.

V poločasové přestávce v kabině Těšnovic i přes vedení nebyl klid. Trenér Hradil byl velmi nespokojen s nepřesností a malým pohybem a důrazem svého mužstva.

Ve druhém poločase se blýskl zejména domácí brankář Valoušek, jenž chycenou penaltu zmařil hostům naději na zdramatizování zápasu. Těšnovice měli možnosti na zvýšení svého vedení, ovšem většinou se nachytali do ofsajdové pasti a nebo obránci  vykopávali míč z brankové čáry.