Tři body z Malenovic

27.08.2014 05:13

TJT-Malenovice

 

Ke druhém mistrovskému utkání náš celek zajížděl na hřiště celku z Malenovic.

Po změnách v kádru, o kterých jsme vás již informovali se do role trenéra poprvé na ostro poslavila dvojice Josef Židlík a Jiří Maceja.

Náš tým přijel k soupeři s jasným cílem. Dovést si domů tři body a nechtěl si to nechat překazit ani vysokým trávníkém, který nás uvítal.

Zápas začal v klidném tempu, Těšnovice vsadili na kombinační taktiku, Malenovice spíše na nakopávané míče.

V 9. minutě se povedlo domácím vstřelit první gól, ten však nebyl uznán, protože útočící hráč se nacházel v offsidu.

Divácí se tedy prvního oficiálního gólu dočkali o 3 minuty později, tedy ve 12. minutě, kdy Těšnovice kopali rohový kop.K míči se postavil Pochylý, který perfektně zatočil míč přímo do brány a Těšnovice vedli 0:1.

V 27.minutě si pořádně oddychli nejen hráči ale i diváci TJT, kdy při velké šanci domácí poslali míč nad vyběhlého brankaře a naštěstí i nad bránou.

O dvě minutky později měl velkou šanci navýšit Pernorio, ale pohotový brankař míč stačil srazit na roh.

Během následujích minut dostali dva hráči Malenovic žluté karty, při druhé kartě ve 41. minutě po faulu na Janoštíka byla nařízena penalta.Pernorio si postavil míč, který záhy skončil v síti za domácím brankeřem. Těšnovice díky tomu zvýšili své vedení na 0:2.

Začátkem druhé půle těšnovský kapitán Pluhař dostal žlutou kartu.

V 53. minutě se o fantastickou střelu z dálky postaral O.Bartušek, ovšem střelu po zemi brankař stačil zachytit.

65.minuta přinesla domácím rohový kop.Míč po několika hlavičkách skončil prvně v břevně, poté se kopal znovu rový kop, který pro hosty už nepřinesl takto dramatické chvíle.

První střídání se uskutečnilo v 67. minutě, kdy ze hřiště odstoupil první střelec Pochylý, kterého nahradil hrající trenér Židlík.Druhý střelec byl vystřídán v 75.minutě, Pernoria nahradil Petrúsek.Poté došlo i ke střídání u domácích.Další střídání Těšnovic byl v 83.minutě. Kunce nahradil Křížek a v 84. minutě Janoštíka Černý.

Domácí se snažili ze všech sil vstřelit gól, největší šanci měli až v 89. minutě, kdy ale zasáhli pouze roh konstrukce brány.

V samotném konci zápasu, již v 90. mitutě se nakonec povedlo Malenovicím vstřel gól, hráč Torma změnil stav na 1:2, jenž byl již konečný a znamel pro TJT první tři body této sezóny.

 

Rozhodčí: Fišera Martin

 

Branky: FC Malenovice – Torma(90.) : TJ Těšnovice – Pochylý(12.), Pernorio(41.) - 1:2

Sestavy:

Malenovice: Jurán, Zbranek, Lhotský, Sadil, Gazda, Čonka, Malota, Torma, Bičan, Brázda, Struška-Zimčík, Bořuta, Střelec, Geryc, Kovaříček, Mňaček

Těšnovice:Valoušek, Pochylý(67.Židlík), Kunc(83. Křížek), Bartůšek O., Bartůšek J., Chalupa, Pernorio(75. Petrúsek), Šojdr, Novotný, Pluhař-Švec