Umělka v Pasekách tři body nepřinesla

15.09.2014 05:41

Na sobotu 13. září byl naplánován na 15.00 zápas TJ Sokol Sehradice - TJ Těšnovice.Pro nepřízeň počasí několika dnů se zápas přesunul na hřiště Zlín-Paseky, kde lze využít povrchu s umělou trávou.Obě mužstva dorazili na hřiště s touhou vyhrát a udržet se na čelních příčkách tabulky, proto obě mužstva začali zápas aktivně.

Již ve druhé minutě domácí útočník poslal míč k tyči soupeřově brány, ale pohotový Maceja míč stačil srazit na roh.Další obrovská šance pro Sehradice se stala ve 14. minutě, kdy útočící hráč měl míč již na noze na oblasti malého vápna, ale těšnovský Černý mu míč stačil z kopačky odkopnout..
V 16. minutě po odkopu od brány došlo k hlavičkovému souboji Janoštíka s Kraváčkem, kdy pro sehradického obránce kontakt dopadl v podobě tekoucí krve z obočí a hráč musel ze hřiště odstoupit a v 19. minutě za něj na hřiště nastoupil Okénka.
Během 27. minuty proběhli nádherné kombinace v útočném pásmu od hráčů Těšnovic, bohužel zakončujícímu Chalupovi střela nesedla a míč v bráně neskončil.Sehradice na to měli odpověď v 29.minutě, kdy po chybě v obrané řadě hráč Kolařík se dostal do obrovské šánce, ale také pálil vedle.Ovšem v 32. minutě se Sehradice radovali z gólu, který proměnil Polášek.
34. minuta znamenala další šanci pro Chalupu, který zkoušel střelu z dálky, ovšem bohužel opět vedle.O minutu později střílel Pochylý, jeho střelu k radosti domácích brankař měl.První žlutou kartu utkání obdržel brankař Sehradic Kupka za okomentování rozhodnutí pomezního.
V 47. minutě zkoušel srovnat Řehák střelou z dálky, která před bránou skočila, i přesto brankař míč měl.
Nápor TJT dále zkoušel svou střelou Pluhař ve 49. minutě, ale míč šel mimo bránu.
Další šance pro Těšnovice nastala v 57. minutě kdy Černý hlavičkou sice přehodil brankaře, ale bohužel i bránu.
Domácí se k šanci dostali v 60.minutě, ale brankař Maceja míč stačil vytáhnout.  
V 61. minutě rozhodčí Nevrla odpískal faul na hráče z celku Sehradic a za vyjádření nespokojenosti s jeho rozhodnutím obdrželi žlutou kartu Pluhař a Židlík.První střídání na straně TJT proběhlo v 64. minutě, kdy Židlíka nahradil Malát, druhé střídání proběhlo v 73. minutě.Ze hřiště odešel Chalupa a místo něho na hřiště přišel Křížek.
Druhé střídání na straně Sehradic proběhlo v 74. minutě, kdy místo Kolaříka naběhl Čechmánek.
75. minuta přinesla soubou déšť na hřiště.
Těšnovice se snažili srovnat, ale bohužel přes šestičlenou obranou řadu Sehradic se nepovedlo vstřelit gól, ani v 77.minutě po několikanásobné kombinaci poslal míč Novotný do náruče brankaře.
V 78. minutě zachytil těšnovský brankař těžkou střelu.
V 84.minutě Sehradice měli zcela 100% gólovou šanci, ale excelentním zákrokem výborný brankař Maceja míč chytil.
86.minutě proběhlo poslední střídání u Těšnovic, kdy Majkrič vystřídal Petrúska.
Žlutou kartu v 89. minutě obdržel Maceja za okomentování rozhodčího.
Poslední šanci na srovnání měli Těšnovice v 90.minutě, bohužel z ní byl jen rohový kop.
V 91. minutě ještě domácí vystřídali Poláška za Čechmánka
 
Rozhodčí:Nevrla AR1:Kýr AR2: Beneš
 
Sestavy:
Sehradice:Kupka, Hofschneider, Krejčiřík, Žáček, Kolařík(74.Plášek), Nášel, Bahulík, Polášek(91. Čechmánek), Pavliš, Blažek, Kraváček(19. Okénka
Těšnovice:Maceja, Pochylý, Bartůšek, Židlík(64. Malát), Chalupa(73. Křížek), Černý, Janoštík, Novotný, Řehák, Petrúsek(86. Majkrič), Pluhař