Útoky jasně přehráli obrany

27.08.2014 06:13

TJ Těšnovice – FC Tečovice

 

Již samotné chystnání hřiště na nedělní zápis bylo plné překvapení. Netrpělivé podhledy hráčů k obloze zřejmě déšť dostatečně zastrašil a hrálo se tedy v plném komfortu. Již klasicky Těšnovice oblékly červené dresy a Tečovice žluté. Rozhočí přesně na čas ohlásil písknutím začátek zápasu.

Nadšení diváci ještě netušili, kolik gólů utkání přínese a tak hlasitým výkřikem již v 5.minutě chválili Janoštíka za krásný rychlý gól do brány Tečovic. O pět minut později skóroval opět Janoštík. Bylo vidět, že protihráči tak rychlou odpověď nečekali. Rychlé nohy Janoštíka předběhli všechny a tak po samostané akci bylo skóre 2:0. Poklidné přihrávky na hřišti přerušila až 14.minuta, kdy hráč Tečovic Jiří Družík byl zraněn. Ani přesilovka nepřinesla gól. Písknutý offside vše ukončil dříve, než byla možná šance proměněna. Ani na našim hráčům se zranění nevyhnula. Hned v 19.minutě byl ošetřeván „těšnovák“ Kunc Dalibor. I naši hráči hráli tvrdou hru a muselo dojít ke střídání Ondík Šnajdr. Ani hosté nechtlěli své fanoušky zklamat a ve 25.minutě dali první gól. Stav 2:1 dlouho nevydržel, jelikož Pernorio si nekompromisně dral cestu. 26.minuta a Pernorio skutečně skoruje a těšnovský tým se mohl radovat ze skóre 3:1. Po výkopu z rohu ve 35.minutě zvedli Tečovice na 3:2. O takto dobře využitou šanci se postaral hráč s dresem 6 Sedláček Pavel. Nehezký faulový zákrork osmičky na osmičku přineslo pro Tečovice první žlutou kartu ve 39.minutě. Všichni už netrpělivě vyhlíželi konec prvního poločasu, když po přesné přihrávce Petrúska Pernoriovi znovu zvedli již značné vedení domácích na 5:2.

Tečovice nastoupoli velmi aktivně a na gól se nemuselo dlouho čekat. Dvě minity po písknutí druhého poločasu zasadil tížený gól Pala Rostislav. Zakrátko, přesněji o minutu poté byla udělena brankáři Valouškovi první žlutá karta pro červené. Pohotový Janoštík ve 54.minutě opět skóroval a potvrdil tak jasně dobrou formu TJT. Přestože únava hráčů nebyla znát ani na jedné střaně, trenér Maceja pohotově střídá zraněného Chalupu za Židlíka. O minutu později, tedy ve 62. minutě dostal žlutou kartu Pernorio. Další střídání s postupem času na sebe nedalo dlouho čekat a ve 75.minutě Petrúsek opouští hřiště a nahrazujeho Křižek. O pár minut později došlo ke střídání i na žluté straně a rozhodli se pro Paulíčka Martina, který tímto nahradil již zmíněnou osmičku Pala Rostislava. 86. minuta byla poslední minutou, která přinesla poslední změnu stavu. Tečovice snížili na 6:4. Poslední žlutá karta bla udělena rozhodčím Janoštíkovi s číslem 10.

 

Rozhodčí: Karlík Pavel, Zakopal Tomáš

 

Sestavy:

Tečovice: Miklas, Balcárek, Plachý, Družbík, Sedláček, Pala, Bořuta, Ondík, Kučera, Řiháček, Horsá, Šnajdr, Pouliček, Vopařil

Těšnovice: Valoušek,Kunc, Bartůšek O.,Bartůšek J., Chalupa, Janoštík, Prnorio, Šojdr, Novotný, Petrúsek, Pluhař, Křížek, Židlík, Řehák, Švec