V neděli nás čeká zápas v Ludkovicích

28.08.2019 11:09

Těšnovice v neděli čeká další zápas v rámci 1.B třídy sk.C a to na hřišti TJ Ludkovice.


Představení soupeře



Rok založení: 1968


Náš dlouholetý hráč Alois Štěpánů přišel právě z Ludkovic k nám a tak se na utkání těší o to víc.,,Potkám se s bývalými spoluhráči, se kterými jsem ještě v kontaktu. Na to se těším, ale hlavně je to pro nás důležitý zápas o udržení se s čelem tabulky" říká ,,Lojza,, na utkaní s týmem kde strávil krásné časy. 


Ludkovice hrají 1.B třídu už od roku 2016 a jsou už tradičním učastníkem soutěže, kde pravidelně okupují vrchní část tabulky. V novém ročníku Ludkovice začali dobře a po třech odehraných zápasech mají 5 bodů, i když v minulém kole prohráli 2:1 v Nedakonicích kde dostali dvě minuty před koncem hrací doby rozhodující gól. Ludkovice jsou tedy v tabulce aktualně na 8.místě se skórem 4:4. 


Minulý ročník soupeř nedaleko Luhačovic, skončil na 7.místě s 39 bodů. Jejich nejlepší střelec byl s 15 góly Ondřej Bureš,ročník 1993, který se v aktuálním ročníku trefil zatím jen jednou a to v minulém kole v Nedakonicích, nutno dodat, že nastoupil poprvé v základní sestavě.


Sestava Ludkovic v minulém kole: Mikel- Hamouz J.,Hamouz R.,Dvorník V.,Kunorza,Mikulášek,Nevařil,Brebis,Bartoš,Bureš,Dvorník R. na střídání Kunorza F.,Hanák,Suchý,Mikel, kde chyběl kapitán Suchý Petr, který je odchovanec Ludkovic.


Těšnovice zatím v novém ročníku neprohráli a doufáme, že tomu nebude ani po neděli, kde nás čeká těžké utkání.


Přijeďte podpořit naše svěřence v neděli 1.9.2019 v 16:00 do Ludkovic