V posledním zápase sezóny si muži s chutí zastříleli

18.06.2017 14:56

Sobota 17. 6. 2017 16:30 

TJ Těšnovice - FK Loukov 7:0 (4:0)        

Branky: 9.,32. a 53. Malát Jiří, 13. Majkrič Karel, 20. Dočkal Pavel, 49. Svačina Vít, 89. Zavadil Filip 

Rozhodčí: Závojský Oldřich.

65 diváků         

Sestava TJT: Simerský - Novotný, Potočný, Mrázek, Slováček - Černý R. (46. Hrabal), Matuška, Svačina V. (63. Pochylý M.), Dočkal (60. Židlík) - Malát J. (77. Zavadil), Majkrič . Trenér Maceja.


V posledním zápase sezóny si muži s chutí zahráli a zastříleli. V poměrně chladném počasí potvrdili zlepšenou formu, která je provázela v posledních několika kolech soutěže. Hosté se naopak potýkali se zhoršenými výsledky, když ještě před několika týdny patřili do první poloviny tabulky. Oba celky začaly svižně, útočně a brankáři museli být hodně pozorní. Po několika šancích se prosadil domácí Malát, který z jedné krásně prodloužil pas za obranu. Do dvougólového vedení dostal domácí Majkrič. Krásnou kombinační akci pak zakončil přesnou střelou Dočkal. Skóre prvního poločasu ukončil Malát, který ještě mezitím stihl neproměnit penaltu za ruku ve vápně.

Ve druhé půli se po chybě hostující obrany dostal k lehkému skórování Svačina. O několik minut později dokonal hattrick Jirka Malát a skóre uzavřel střídající dnes hrající brankář Filip Zavadil, který nepohrdl nádhernou akcí a přihrávkou Slováčka. Na druhé straně brankář Simerský chytil všechny šance hostů včetně těch vyložených a zaslouženě si připsal nulu na kontě obdržených branek.

Na konci zápasu hlasatel a místopředseda klubu Josef Jelšík poděkoval hráčům, trenérům, funkcionářům a divákům za výkony a podporu v končící sezóně 201//2017. Domácí tým tak získal pěkné třetí místo se ziskem 53 bodů a skóre 80:42.

-RP-