V Těšnovicích se rodí budoucí reprezentanti

30.10.2013 05:34

KAŽDÝ MŮŽE BÝT REPREZENTANT 21.10.2013

 

V termínu 21.10.2013 se v Holešově uskutečnilo další fotbalové odpoledne v rámci projektu Každý může být reprezentant. V příjemném prostředí stadionu Na střelnici se za slunečného počasí této velmi zdařilé akce zúčastnilo 37 mladých fotbalistů, kteří dostali možnost absolovovat tréninkovou jednotku pod vedením profesionálních trenérů mládeže a 65-ti násobného reprezentanta ČR Zdenka Grygery.
Ve fotbalovém odpoledni byly k vidění dvě tréninkové jednotky pro kategorii mladších žáků s komentářem jednotlivých cvičení. V samém závěru celé akce proběhla autogramiáda a focení bývalého úspěšného hráče Ajaxu Amstredam a Juventusu Turín se všemi účastníky, kteří si odnesli drobné prezenty, které jim Zdeněk Grygera, oddíl SFK Elko Holešov a Zlínský KFS připravil.

Za náš oddíl se této akce zůčastnil talentovaný Petr Pecina, vnuk jednoho z mecenášů těšnovického fotbalu Josefa jelšíka. V přítomnosti hráčů z celého kraje a to i z ligových mužstev Zlína a Slovácka se vůbec neztratil. I tato zkušenost jen dokazuje, že i tak malý oddíl jako jsou Těšnovice dokaže vychovat mladé fotbalisty.