Vítězství nás posunulo na první příčku !

09.04.2019 12:49

V neděli naši muži zajížděli na těžkou půdu k šestému celku tabulky FK Komárno - Osíško. Po jediné brance Ondřeje Bartůška vezeme vítězství 1:0, které nás tímto pádem po zaváhání Zdounek posouvá na první místo. 

Do utkání trenér udělal pár změn z důvodu zranění a nebo vytíženosti hračů. Všichni se, ale perfektně osvědčili a ukázali, že dokážou zastoupit základní jedenácku.

 

FK KOMÁRNO - OSÍČKO - TJ TĚŠNOVICE    0:1

Branky : Bartůšek 

Sestava TJT : Zavadil D. - Novotný, Mrázek, Brázdil, Labuda - Hrabal ( Šívara ) Pluhař, Bartůšek, Černý - Mršťák, Malát

 

Komentář trenéra Romana Potočného :  K dnešnímu utkání jsme nastoupili v omezeném počtu, ale ti co dostali příležitost na hřišti tak se ji chopili více než dobře. Malé a nerovné hřiště nenahrávalo hře na kterou jsme zvyklí, a na hře to bylo poznat. O fotbale to moc nebylo, k vidění byly dlouhé balóny a spousta ostrých soubojů, které ale s přehledem posuzoval dnešní sudí Caletka. Do první šance se po kolmici Hrabala dostal Malát, domácího gólmana však nepropálil. Další pěkná šance byla k vidění ve 21 minutě, kdy Bartůšek vysunul Maláta, gólman ještě jeho střelu vyrazil před sebe a dorážející Pluhař nabídnutou šanci

nevyužil. Do konce prvního poločasu jsme ještě měli šance po standardních situacích se kterými si však domácí obrana poradila. Druhá půle nepřinesla změnu ve hře, byl to stále boj o každý míč a metr hřiště. Domácí se dostali do snad jediné gólové příležitosti v 60 minutě, kdy po centru z levé strany zůstal osamocený Šindelek na malém vápně, ale svoji velkou šanci nevyužil. My jsme se dostali v 63 minutě zahrávat aut, Hrabal na sebe navázal dva domácí hráče, posunul míč na Mršťáka a ten z jedné na Bartůška, který si jedním dotekem přistavil míč ke střele a krásnou ránou z 20 metrů rozvlnil síť. V závěru utkání se domácí snažili tlačit před naší bránu, ale obrana dnes hrála sebevědomě a s přehledem a domácí již k ničemu nepustila. My jsme naopak měli ještě šance na vstřelení branky do otevřené obrany domácích, ale druhý gól se nám již nepodařilo vstřelit. Jsou to pro nás důležité 3 body, které hostující týmy z Komárna budou vozit jen težko. Je však tuto výhru potřeba potvrdit za týden v domácím utkání.
 
Další domací utkání odehrají Těšnovice v nelítostném derby v neděli 14.4. v 15:30 na domácí půdě.