Vybojováná výhra v Hulíně

14.10.2013 05:35

Admira Hulín - Těšnovice 0:1 (0:0)

Branky: Pochylý M.

Sestava FK ADMIRA: Hložek -  Kubo, Janda, Volek, Jurášek - Prokop, Šenkyřík, Spáčil, Csomor (74' Adamík ) - Simerský M., Štoll (82' Timan )
Sestava TJT: Valoušek - Novotný, Slováček, Pluhař, Kunc (46. Súkup ) - Chalupa, Bartůšek O., Pochylý M. (65. Židlík), Petrůsek (46. Matuška), Malát (90. Štěpánů) – Bartůšek J. (72. Černý) 

Komentář vedoucího celku FK Admira Pavla Vlhy: „2 domácí zápasy - 0 bodů. To je bohužel současný stav našeho herního projevu. I utkání s Těšnovicemi nepřineslo žádné body, přitom 1 poločas nebyl z naší strany herně špatný, ale dát branku je pro nás zakleté. Na pravé straně zálohy hrající Prokop několika nebezpečnými centry zásoboval útočníky, ale bylo z toho jen Štollovou hlavou nastřelené břevno v 15 minutě. Ve 23 minutě prošel až před brankáře Csomor, ale nedal. O minutu později Šenkyříkova střela z 25 metrů šla nad. Hosté nepředvedli prakticky nic, takže poločas skončil 0:0. Druhá půle již nebyla z naší strany tak povedená, těžko jsme se dostávali před bránu hostí. A zákonitě přišel trest. V 64 minutě hosté rychle rozehráli trestný kop z půlky za naši obranu, tam si naběhl Pochylý a přehodil Hložka. 0:1. Tato prakticky jediná střela hostí znamenala pro ně 3 body. My jsme již nedokázali odpovědět, takže jsme doma prohráli další zápas a stále tak čekáme na první domácí vítězství v této sezoně.“

Komentář trenéra TJ Těšnovice Michala Hradila:

My si procházíme menší herní krizí. Do Hulína jsme jeli s úmyslem bojovat a soupeři jsme přizpůsobili taktiku. První půle naše krize pokračovala. Ve druhé polovině se náš herní projev zlepšil a po akci Slováčka s Martinem Pochylým jsme vstřelili rozhodující branku. Tým domácích jsme potom už k ničemu nepustili a odvážíme si zasloužené a důležité tři body.

-RP-