Výhra v Šumicích

27.09.2021 06:39

Muži

 

TJ Šumice - TJ Těšnovice 1:3

Branky: 2x Janoštík, Šilinger

Sestava: Zavadil-Bartušek J,Mrázek,Šilinger,Pluhař,Černý,Bartušek O,Urubek,Suchánek,Mršťák,Janoštík (Labuda,Bernatík,Brázdil) 

 

Komentář trenéra

 Bylo to vyrovnané utkání. Domácí byli prvních deset minut lepší, zatlačili nás. Pak se jim ale zranil kapitán a od té doby jsme byl lehce lepším týmem. Z první šance jsme dali Janoštíkem vedoucí gól. Potom jsme se trošku zatáhli, Šumice se ale nedostaly téměř k ničemu. My jsme pak z rohu přidali druhou branku. Domácí šli ve druhé půli do tlaku. My jsme se spíše bránili a čekali na jejich chyby. Hrozili jsme z brejků. Taky se nám povedlo střídání, když byl Brázdil asi po minutě pobytu faulovaný a Janoštík dal z penalty na 3:0. Domácí v tu cvhíli odpadli. My jsme mohli přidat další branky, ale místo toho, aby to bylo 4:0 nebo 5:0, většinu akcí jsme zbytečně překombinovali a v závěru inkasovali zbytečný gól, který už ale nic neřešil. Musím všechny kluky pochválit za perfektní kolektivní výkon. Opravdu všichni zahráli velice dobře."

 

Dorost

 

Dolní Lhota - TJ Těšnovice 23:1

Branky: Vojtěch Janík

Komentář trenéra:"Záčátek byl dobrej brzy jsme vyrovnali, ale po první penaltě jsme se totálně sesypali. V životě jsem nezažil to co v Dolní Lhotě. během 25 minut domácí kopali 5 penalt a to nám sudí jestě dvě jasné penalty odpustil. Absolutně jsme nezachytávali brejky domácích. V prvních 15-ti minutách jsme docela uspěšně domácí chytali do ofsajdové pasti, ale domácí se rychle přizpusobili a jen díky své zbrklosti neskončil 20-ti goly již první poločas. Tvrdě se na nášich hráčích podepsal covid a absence pohybu. Minulý týden byl výkon nadějný plný bojovnosti, ale v tomto zápase nebylo absolutne nic.Největším problém je fyzická kondice a pak absence fotbalového myšlení. To první se dá natrenovat a to druhé snad příjde z větší vyhraností"

 

Žáci

 

FC Koryčany - TJ Těšnovice 11:2

Branky: Brázdil, Vymětal

Komentář trenéra

Komentář trenéra: "První  poločas byl ještě docela fajn, ale v druhém poločase jsme nestihali krásnou a kombinační hru domácích. Bohužel kluci nedavají zápas ani takticky, když neplní pokyny od trenérů a chvílemi to vypadá jako by byli poprvé na hřišti. Pozitivem zápasu byl přístup a bojovnost našich nejmenších capartu, Vaška Holíka, Matyho Kotase a Vojty Vajdíka."