Výjezd do Slavičína byl vítězný

05.11.2013 21:05

Slavičín - Těšnovice 1:2 ( 1:1 )

Branky: Ocelík - Súkup, Černý

Slavičin: Mendl - Fojtík, Prekop, Kulíšek, Ocelík, Šebák, Sochora, Šála, Vašíčka. Frolo, Pekárek. Střídali: Bureš, Macek, Švach, Pavelka, Goldbach

Těšnovice: Valoušek - Chalupa, Pluhař, Slováček, Súkup ( 30. Kunc ) - Pochylý - J.Bartušek ( 78. Novotný ), O.Bartušek, Matuška ( 86. Židlík ), Malát (62. Petrúsek ) - Černý ( 71. Zikmund )

 

Úvod utkání patřil Těšnovicím, když se v 6.minutě prosadil Súkup, jenž šel sám na domácího brankáře a byť podklouzl dostal míč do branky Slavičína. HOsté byli po většinu prvního poločasu lepším mužstvem a špatném terénu se snažili kombinovat a když už se dostali domácí do šance pomohl mužstvu Valoušek. S koncem první půle se domác dostali díky serii standartních situací do tlaku. Při jednom z rohů ve 40.minutě se prosadil domácí kapitán Ocelík. Hlavou překonal Valouška.

Druhý poločas začal podobně jako ten první, jen místo Súkup se prosadil Černý. Ten využil vyběhnutí brankáře Mendla a lobem se střelecky prosadil. Těšnovice se na bahnitém terénu lépe pohybovali snažili se tvořit hru a trpělivě domácím kazili veškerou snahu o vyrovnání. SLavičín si v závěru vytvořil jakýsí tlak zejména díky nakopávání míčů na své vysoké hráče, ale vytěžili z něj jen nastřelenou tyčku a břevno. Díky výbornému týmovému výkonu všech hráčů včetně náhradníků si Těšnovice odvezli zasloužené tři body.

-OB-